Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 129 (8353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un bloc întreg, lăsat fără gaz încă de miercuri pentru că a fost minivacanță

Luni, 5 Iunie 2023 (14:02:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bloc întreg din municipiul Suceava a ajuns bătaia de joc a celor de la DelGaz. 11 familii care locuiesc pe strada Veronica Micle 15, bloc 17, stau încă de miercuri fără gaz metan. Oamenii spun că au sunat la numărul de urgențe al companiei, dar au fost tratați cu dispreț și li s-a transmis că este minivacanță și rebranșarea se va face abia marți, 6 iunie. Totul a început miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00, când oamenii au semnalat miros de gaz. Echipa de la DelGaz a oprit alimentarea cu gaz metan până la remedierea situației.

”A doua zi dimineața, pe 1 iunie, a venit o echipă autorizată, care a remediat total situația, urmând ca imediat să anunțe și să transmită devizul și procesul-verbal la DelGaz în vederea reluării furnizării de gaze, procesul-verbal original al lucrării rămânând la societatea care a remediat avaria, conform procedurii. Din momentul efectuării remedierii avariei, pe 1 iunie dimineața, au fost trimise e-mailuri, s-a luat legat cu DelGaz Grid în vederea reluării furnizării de gaze în nenumărate rânduri atât de către asociație și locatari. În urma insistențelor locatarilor, operatoarele ne-au comunicat că de abia după 6 iunie, deci o săptămână, se poate rebranșa blocul, pentru că este minivacanță, iar rebranșarea nu este o urgență. Deși li se vorbea politicos operatoarelor de la sesizări, telefon 0800 800 928, explicându-le ca sunt 11 familii, unele cu 4 copii sub 13 ani, bătrâni de peste 85 de ani, că nu putem să ne spălăm, că nu avem la ce găti alimentele, acestea ne închideau telefonul în nas. O singură operatoare, știind că nu putem avea originalul fișei de lucrări, aceasta rămânând întotdeauna la societatea care a efectuat lucrarea, asociației înmânându-i-se doar copia, a spus că dacă avem originalul trimite echipa să reia furnizarea gazelor, cu rea-credință, știind că este imposibil să avem originalul”, au povestit oamenii din blocul cu pricina.

Oamenii spun că s-au săturat să fie bătaia de joc a companiei de gaz metan și se întreabă ce s-ar întâmpla, spre exemplu, dacă și pompierii și-ar lua câte o minivacanță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bloc întreg, lăsat fără gaz încă de miercuri pentru că a fost minivacanță.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un bloc întreg, lăsat fără gaz încă de miercuri pentru că a fost minivacanță3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei