Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 75 (8299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un singur post din cele cinci la heliportul SMURD de la Spitalul de Urgență Suceava a fost ocupat, în urma concursului

Vineri, 31 Martie 2023 (14:31:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi candidați au promovat concursul de angajare pentru posturile vacante la heliportul SMURD de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, după ultima probă, cea a interviului, care a avut loc vineri, 31 martie a.c.. Este vorba despre doi candidați pentru postul de manager de mentenanță, care au obținut 90 de puncte, respectiv 85 de puncte. Postul va fi ocupat de candidatul cu punctajul cel mai mare. Al treilea candidat care a promovat proba scrisă la interviu a avut doar 28 de puncte la interviu. Cea mai mare problemă de care s-a lovit spitalul la înscrierea candidaților pentru posturile de la heliport a fost lipsa cursurilor de specialitate a unora dintre concurenți.

Pentru heliport unitatea medicală a avut vacante 5 posturi: șef serviciu, inspector de specialitate II, manager de siguranță și responsabil cu securitatea aeronautică, manager de mentenanță și manager de calitate, ultimele două fiind posturi de inspectori debutanți. Toate necesită studii superioare cu diplomă de licență în unul dintre domeniile ingineria transporturilor, inginerie civilă, inginerie electrică sau inginerie mecanică, iar pentru unele trebuie și cursuri de specializare sau de perfecționare specifice.

Pentru postul de șef serviciu se cer cursuri de specializare, absolvite sau în curs de absolvire, în specialitatea aviație, cunoștințe de operare și tehnoredactare computerizată și vechime minimum 2 ani în domeniul studiilor cerute, precum și „capacitate de reacție și coordonare în situații de urgență și de criză”. Candidații pentru postul de manager de siguranță au nevoie de cursuri de specializare în sănătate și siguranța muncii (SSM) și de vechime minimum 3 ani și 6 luni; celor pentru postul de responsabil cu securitatea aeronautică li se cer cursuri PSI și vechime 3 ani și 6 luni. Singurii care n-au avut nevoie de specializări specifice au fost candidații pentru postul de manager de mentenanță. Pentru manager de calitate se cer cursuri de perfecționare în managementul calității.

În ultimele zile spitalul a mai reușit să ocupe un post vacant de fiziokinetoterapeut pentru secția Recuperare, Medicină fizică și Balneologie și are șanse să aducă trei medici pediatri, un specialist și un rezident în ultimul an în secția Pediatrie și un medic specialist la Urgențe Pediatrie, precum și un medic specialist psihiatru. Trei medici pediatri au trecut de proba de selecție a dosarelor și vor susține proba scrisă și proba clinică în zilele de 3 aprilie, respectiv 6 aprilie a.c., la Spitalul Clinic „Sfânta Maria” din Iași. Rezultatele finale se vor afișa pe 11 aprilie. Pentru postul de medic psihiatru au trecut de proba dosarelor doi candidați, care vor susține proba scrisă și cea clinică la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, pe 5 și 10 aprilie. Rezultatele finale se vor afișa în 13 aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un singur post din cele cinci la heliportul SMURD de la Spitalul de Urgență Suceava a fost ocupat, în urma concursului.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un singur post din cele cinci la heliportul SMURD de la Spitalul de Urgență Suceava a fost ocupat, în urma concursului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei