Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 36 (8260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dr. Laura Coca a demisionat din funcția de medic-șef al secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean de Urgență Suceava

Marţi, 14 Februarie 2023 (14:47:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul primar obstetrică-ginecologie Laura Coca a demisionat, luni, din funcția de medic-șef al secţiei Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, funcție pe care a ocupat-o prin concurs în august 2019.

Referitor la demisia doctoriței Coca, managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, a declarat, marți, că motivele invocate de aceasta au fost neînțelegeri cu colegi din secție și faptul că „vrea să se ocupe mai mult de partea medicală” și mai puțin de partea administrativă, organizatorică din secție. „Probabil un conflict între generații. Sper să se răzgândească”, a declarat managerul Alexandru Calancea.

Mandatul de medic-șef al doctoriței Laura Coca, obținut în urma concursului, ar fi urmat să expire în luna septembrie a acestui an. Până la momentul publicării acestei știri doctorița nu a putut fi contactată.

Potențialii înlocuitori interimari în funcție sunt, potrivit managerului Calancea, dr. Petronela Vicoveanu, care a mai fost medic-șef al secției timp de un an, din iulie 2018 până în august 2019, dr. Sebastian Criste și dr. Marian Crăciun. Medicul care va fi numit șef interimar va prelua conducerea secției Obstetrică-ginecologie de la 1 martie a.c..

Dr. Laura Coca, originară din Brașov, este la Spitalul Județean de Urgență Suceava din anul 2004, după absolvirea Universității de Medicină şi Farmacie din Iaşi şi a rezidenţiatului la Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie „Elena Doamna“ din Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Laura Coca a demisionat din funcția de medic-șef al secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 5916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dr. Laura Coca a demisionat din funcția de medic-șef al secției Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Județean de Urgență Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei