Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 277 (8194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Noi tundem gratis, tu donezi!”, campanie de caritate organizată duminică în incinta Iulius Mall Suceava

Joi, 24 Noiembrie 2022 (12:31:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hair Studio by Dizzy, în parteneriat cu Asociația „Zâmbete în Bucovina”, organizează duminică, 27 noiembrie 2022, în incinta Iulius Mall Suceava, campania de caritate „Noi tundem gratis, tu donezi!”. „Dacă vrei să te tunzi și să faci și o faptă bună, evenimentul acesta este fix pentru tine. Duminică, 27 noiembrie 2022, ne mutăm cu salonul, pentru o zi întreagă, în incinta Iulius Mall Suceava, în acțiunea anuală de caritate devenită deja tradiție la Hair Studio by Dizzy. Nu e nevoie de programare, însă este nevoie de tine. Noi te facem mai chipeș, iar, la final, ne dai doar un zâmbet și o donație pentru a ajuta copii buni la învățătură, care însă nu au posibilități financiare pentru activități extracurriculare”, au transmis organizatorii.

Cu ajutorul fiecărei persoane care se implică în această campanie de caritate, „se vor achiziționa burse educaționale pentru, sperăm noi, cât mai mulți copii. Fă o faptă bună și fă-te mai frumos! Și exterior, și interior!”, au completat inițiatorii acțiunii de duminică, din Iulius Mall.

Dacă doriți să fiți alături de copiii foarte silitori, dar care au o situație financiară precară, puteţi să trimiteţi un e-mail pe adresa zambeteinbucovina@yahoo.com sau să trimiteţi un mesaj la numărul de telefon 0743 487 038. Asociația ,,Zâmbete în Bucovina” este alături de copiii buni la învățătură, dar cărora le lipsesc cele necesare educației, le lipsesc resursele de a participa la activitățile extrașcolare. Și voi puteți să fiți alături de acești copii. Puteți să donați bani în contul deschis de Asociație la BCR: RO78RNCB0234159284920001, CUI 39428976.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Noi tundem gratis, tu donezi!”, campanie de caritate organizată duminică în incinta Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Noi tundem gratis, tu donezi!”, campanie de caritate organizată duminică în incinta Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei