Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 68 (7985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnat după ce i-a dat cu toporul în cap concubinei care a refuzat o partidă de sex

Miercuri, 23 Martie 2022 (16:22:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat din Dorna Candrenilor a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor și infracțiunea de loviri și alte violențe după ce și-a lovit concubina cu muchia unui topor direct în cap, cu toată forța. Aceeași soartă era să o aibă și un martor care a sărit în ajutorul femeii.  

Conform sentinței definitive de miercuri, 23 martie, a Curții de Apel Suceava, Petrică Carpea are de executat 4 ani, o lună și 10 zile de închisoare. Tribunalul Suceava îi aplicase inculpatului o pedeapsă similară.

Cu privire la faptă, în februarie 2020, inculpatul s-a certat cu concubina sa. Femeia a declarat ulterior că bărbatul i-a propus să întrețină relații sexuale, ea nu a fost de acord, iar el a devenit violent. Femeia a cerut ajutor unor vecini și a sunat-o și pe fiica concubinului, cerându-i să-l liniștească.

Turbat de furie, deranjat că a fost sunat de fata sa, de față cu martorii, agresorul a luat un topor de pe veranda casei, a pătruns în grajdul unde se adăpostiseră femeia și martorii, a ridicat toporul în sus și a lovit-o cu muchia acestuia direct în cap.

Procurorul criminalist de caz a subliniat intenția de a ucide, inculpatul ridicând toporul deasupra capului cu ambele mâini și lovind puternic, de sus în jos, direct în capul femeii. În urma loviturii, femeia a intrat în stare de inconștiență.

Un martor care a încercat să intervină a fost și el aproape de a fi lovit cu toporul. A reușit să îi ia arma periculoasă agresorului, însă a fost lovit cu pumnul, de aici rezultând a doua infracțiune pentru care a fost judecat Petrică Carpea, loviri și alte violențe.   

Femeia a suferit leziuni grave, fiind internată la spitale din Cluj și Bistrița, pe secțiile de neurochirurgie. Victima a suferit leziuni care au necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale, a indicat certificatul medico-legal. 

Instanța a mai stabilit ca inculpatul să achite daune materiale și morale de peste 14.000 de lei, plus cheltuieli de spitalizare de 10.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat după ce i-a dat cu toporul în cap concubinei care a refuzat o partidă de sex.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnat după ce i-a dat cu toporul în cap concubinei care a refuzat o partidă de sex0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei