Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 68 (7985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni au donat sânge în trei campanii, de la începutul anului școlar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni și profesorul Bogdan Dumitriu sunt printre donatorii fideli de sânge din județ. Numai în acest an școlar, elevi ai liceului și profesorul Dumitriu au organizat trei campanii de donare de sânge – cea mai recentă în data de 18 martie, iar celelalte în 21 septembrie și 17 decembrie 2021. În data de 18 martie a.c., la Centrul de Transfuzie Sangvină Suceava s-au prezentat  14 elevi și profesorul Bogdan Dumitriu. Potrivit profesorului, plata transportului de la Fălticeni la Centrul de Transfuzii din Suceava și retur a fost asigurată de Rotary Club Fălticeni.

„Am reușit să donăm cu toții, selecția celor cu ușoare urme de răceală, tatuaje sau intervenții stomatologice recente făcându-se mai riguros la liceu. Faptul că numărul doritorilor a fost mult mai mare decât cel al participanților ne bucură și ne dă speranțe pentru reușita campaniilor viitoare”, a declarat profesorul, care a menționat că următoarea acțiune de donare este planificată pentru luna iunie.

Bogdan Dumitriu a mai spus că grupului de donatori i s-au alăturat Cătălin Bogdan și Pavel Cojocaru, din clasa a XI-a, ambii din Republica Moldova, elevii din clasa a XII-a,  Valentin Vacariu, Ștefănel-Dinu Mihăilă și Rareș Cocian. De asemenea, Irina Prisacariu, Iulian Țuruc, Alexandru-Aris Bîgu, Vasile Ocheană, Andrei Știrbu și Narcis Ilie au efectuat a doua donare, iar Vlad Tenciu a realizat a treia donare și își dorește „cvadrupla” în acest an școlar. „Au răspuns strigării, învoindu-se de la serviciu și „veteranii” absolvenți  Andrei Vasiliu și Alexandru Nechifor, care au la activ mai multe donări”, a mai spus inimosul profesor de la Colegiul „Mihai Băcescu” din Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni au donat sânge în trei campanii, de la începutul anului școlar.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni au donat sânge în trei campanii, de la începutul anului școlar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei