Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 248 (7860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Țigări de contrabandă, transportate cu o roabă improvizată

Vineri, 22 Octombrie 2021 (13:11:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficanții de țigări dau dovadă nu doar de ingeniozitate, ci și de adaptabilitate. Este și cazul unui bărbat de 40 de ani, din Bilca, pe care polițiștii de frontieră l-au prins în timp ce transporta țigări de contrabandă cu o roabă improvizată. Bărbatul a fost oprit de polițiști și dus la sediul Poliției de Frontieră cu tot cu marfa pe care o căra. Cu ocazia inventarierii s-a stabilit că este vorba de 4.546 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 53.188 de lei. Marfa a fost confiscată, iar bărbatul din Bilca este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat. Tot în cursul zilei de joi, lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat în apropierea frontierei de stat, în zona Straja, un grup de persoane care transporta  mai multe colete voluminoase. Contrabandiștii au fost somați să se oprească, dar nici cele trei focuri de armă trase în plan vertical nu au avut darul de a-i speria. Traficanții au fugit în Ucraina și au abandonat țigările. În final, s-a dovedit că aceștia transportau 7.790 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 91.143 de lei. Și ziua de vineri a fost una care s-a soldat cu o captură de țigări de contrabandă. În apropierea graniţei, în zona satului Lupcina, lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit abandonate patru colete cu țigări de proveniență Duty-Free. În urma inventarierii s-a stabilit că este vorba de o cantitate de 1.980 de pachete țigări, în valoare de 23.166 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de contrabandă, transportate cu o roabă improvizată.
 Vizualizări articol: 2043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de contrabandă, transportate cu o roabă improvizată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei