Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 243 (7855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugbiștii suceveni au pierdut după ce au fost loviți din nou de ghinioane

Duminică, 17 Octombrie 2021 (17:05:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava a pierdut în deplasare, pe terenul ultimei clasate, CSU Alba Iulia, după un meci în care ghinionul a fost din nou cuvântul de ordine. Cu multe indisponibilități, inclusiv cu antrenorul-jucător Marcel Crețuleac nevoit să rămână la Suceava, în izolare, din cauză că a ieșit pozitiv la testul Covid, CSM Bucovina Suceava a început sub proaste auspicii meciul de pe terenul ultimei clasate. Unul din jucătorii de bază, Vasilică Ivanov, a suferit o fractură în debutul meciului.

Chiar și așa, sucevenii au condus cu 12-10 la pauză, dar au cedat în repriza a doua. Scor final, CSU Alba Iulia – CSM Bucovina Suceava 31-17.

Antrenorul Vasile Conache a fost cel care a condus echipa la Alba Iulia. El a mărturisit că situația în cadrul lotului nu este deloc bună:

„Am jucat bine, dar am avut multe indisponibilități, opt din jucătorii care au câștigat etapa trecută nu au făcut deplasarea la Alba Iulia. Au apărut din nou accidentări, din care una gravă, suntem loviți de un mare ghinion la acest capitol. Avem o echipă formată din băieți cu suflet mare, care însă sunt foarte dezamăgiți de situația de la club”, a declarat Vasile Conache, cu referire la situația financiară de la club. Deși CSM Suceava are în cont parte din banii alocați clubului de rugby de Primăria Suceava, la jucători nu a ajuns încă nici un ban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rugbiștii suceveni au pierdut după ce au fost loviți din nou de ghinioane.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rugbiștii suceveni au pierdut după ce au fost loviți din nou de ghinioane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei