Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 243 (7855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Atenționare

Marcajele rutiere din zona punctelor de colectare a gunoiului, refăcute – mașinile parcate pe ele vor fi ridicate

Duminică, 17 Octombrie 2021 (15:14:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea sistemului de colectare a deșeurilor menajere din municipiul Suceava, după un model danez, cu buncăre îngropate și semiîngropate, se lovește în continuare de o serie de probleme tipic românești, una dintre acestea fiind blocarea accesului utilajelor speciale de golire, cu mașini parcate ilegal.

Cum simplul indicator de parcare interzisă nu e în măsură să-i convingă pe șoferi că nu au ce lăsa mașinile acolo, la toate punctele de colectare au fost trasate marcaje pe suprafața care trebuie lăsată liberă pentru a se acționa cu utilajul de salubrizare.

“Cu toții ne dorim un oraș curat, cetățeni și administrație deopotrivă, de aceea este imperios necesar ca deșeurile să fie ridicate de către operatorul de salubrizare. Acest lucru se poate realiza dacă nu sunt blocaje la punctele de colectare, motiv pentru care refacem toate marcajele din municipiul Suceava, cele hașurate cu galben, din fața punctelor de colectare”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Chiar și așa, tot mai sunt probleme, iar legislația prevede sancțiuni “usturătoare” pentru cei care țin neaparat să fie parcați acolo.

“Revin cu rugămintea de a nu parca pe marcajele respective în intervalele orare menționate pe plăcuțele adiționale. În caz contrar, există riscul ca mașinile să fie ridicate, iar conducătorul auto să fie sancționat cu o amendă cuprinsă între 200 - 4000 lei.

Regulile trebuie respectate, iar acțiunile de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător vor continua!”, a precizat viceprimarul Sucevei.

Măsura a mai fost pusă în aplicare de către Poliția Locală Suceava, care are în dotare și un utilaj special pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal sau abandonate.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcajele rutiere din zona punctelor de colectare a gunoiului, refăcute – mașinile parcate pe ele vor fi ridicate.
 Vizualizări articol: 1178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcajele rutiere din zona punctelor de colectare a gunoiului, refăcute – mașinile parcate pe ele vor fi ridicate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei