Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 243 (7855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Am găsit soluţia: Torje!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Naţionalaa reintrat în cărţile calificării, după ce la debutul preliminariilor ne îmbolnăvise de nervi. Ulterior, ne-am revenit cât de cât, fără însă cajocul să se fi modificat radical, astfel încât chiar să fie dătător de speranţe. Mai degrabă ghinionul şi prostia celorlalte ne-au ajutat, jocul rezultatelor fiindu-ne favorabil în absolut toate celelalte meciuri. Şi uite-aşa, fără să fi rupt gura târgului, ne-am trezit "în obiectiv", adică pe locul 2 în grupă, pe care am fi categoric cretini dacă l-am pierde. Dar, întrucât avem o îndelungată istorie a cretinismului la acest nivel, până nu se încheie şi meciul cu Liechtenstein, aproape că n-ar trebui să mai facem calcule. Totuşi, vă rog să mă credeţi că nu am foarte multă tihnă nici în privinţa penultimului meci, pe care îl jucăm acasă cu Islanda. Iar asta în niciun caz fiindcă Islanda ar mai prezenta vreun pericol în sine, ci fiindcă în faţa ei se va aşeza o România în care parcă văd că Mirel (la dataaia va mai fi selecţioner, nu?) o să-şi amintească de virtuozităţile din campionat ale unei catastrofe pe nume Keşeru şi o să-l convoace, o să-l titularizeze... iar noi o să aşteptăm vreo 90 de minute să dea dracului un gol, aşa cum îl tooot aşteptăm de vreo 300 de ani să dea unul! Vă tot întreb, şi văd că nu-mi răspundeţi: când a dat ăsta la Naţională un gol care să conteze? Şi mă macină şi chestia asta: dacă Keşeru iar e adus să ocupe o bucată de gazon, dacă lângă el sau în locul lui îl mai bagăşi pe Puşcaş, care pare să fi uitat complet cu ce se ocupă un centru atacant (ori poate că idolul lui o fi Moş Keşeru, pe care încearcă să-l imite!?), noi cum dracu' înscriem golurile cu care să batem şi Islanda,şi Liechtenstein? Dar, cum toate problemele au şi rezolvări, eu am găsit-o pe asta: Torje! L-aţi văzut cum, printre împiedicaţii de coechipieri şi împiedicaţii de adversari, pare şi el fotbalist, aidoma lui Keşeru? Hai, Mirele, nu ezita nicio clipă: convoacă-l de urgenţă şi pe Torje, că când (chiar aşa!) s-o pune şi el pe jucat, nicio Islandănu ne mai rezistă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Am găsit soluţia: Torje!.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Am găsit soluţia: Torje!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei