Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 210 (7822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Wizz Air va introduce un zbor Suceava – Bruxelles începând de pe 4 decembrie

Miercuri, 8 Septembrie 2021 (16:07:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va introduce un zbor direct pe ruta Suceava – Bruxelles și retur. Noul zbor internațional al companiei Wizz Air de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava va fi operat începând cu data de 4 decembrie 2021, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru această rută sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 99 de lei, tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat. Wizz Air a anunțat că de pe 2 decembrie va introduce și zborul Iași – Madrid, în zilele de joi și duminică.

Wizz Air a transmis că aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia, populare printre români. „Astfel, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestor noi zboruri accesibile de la Wizz Air în două dintre cele mai încântătoare capitale europene. Al doilea cel mai mare oraș din UE, Madrid, este un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură încântătoare și bogate. Gazda unor instituții cheie ale Uniunii Europene, Bruxelles este un important nod economic, cultural și social în Europa”, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În același timp, managerul de comunicare al Wizz Air, Andras Rado, a precizat că „suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România spre Spania și Belgia, cu două noi zboruri către Madrid și Bruxelles. Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinații la tarife ultrareduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinații importante din Europa de pe aeroporturile din Iași și Suceava.”

De precizat că Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 și A321.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air va introduce un zbor Suceava – Bruxelles începând de pe 4 decembrie.
 Vizualizări articol: 1588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Wizz Air va introduce un zbor Suceava – Bruxelles începând de pe 4 decembrie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei