Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 186 (7798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tinerii suceveni se pot înscrie la Școala de vară „BucoviMEA”

Miercuri, 11 August 2021 (13:04:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii suceveni cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani se pot înscrie până duminică, 15 august 2021, la Școala de vară „BucoviMEA”, o tabără organizată de Asociația „Hope 4 Humanity”, cu sprijinul Consiliului Județean Suceava. Tinerii sunt încurajați să descopere satele bucovinene în adevărata lor esență și să aibă contact direct cu făuritorii tradiției, urmând ca apoi să devină ambasadori ai regiunii.

Președinta Asociației „Hope 4 Humanity”, Ioana Tatarciuc, a declarat: „Plecând de la premisa că oamenii se fac povești, în inima tradiției ce dăinuiește de sute de ani, într-un peisaj nuanțat de culorile frumosului port bucovinean, pornim în căutarea unor învățăminte provenite de la oameni asupra cărora evenimentele și-au impregnat semnele. Tineri curioși, dornici să-și dezvolte abilități de fotografiere, editare, blogging și, nu în ultimul rând, să absoarbă într-un mod incitant o parte din necunoscutul folclor, cu inimi deschise pentru oameni și locuri încărcate de spiritualitate în toate formele ei, aer proaspăt ce purifică sau întețeşte bătăile inimii, sunt așteptați să calce tiptil sau hotărât în tabăra lor, nu a noastră. Noi o organizăm. Ei o vor simți”.

 

·        Trei etape

Școala de Vară va consta în trei etape: prima, cea a atelierelor, va avea loc în weekendul 21-22 august. Traineri excepționali abia așteaptă să împărtășească din cunoștințele lor cu tinerii. De la metode de promovare la scris creativ, de la arta de a povesti la capacitatea de a transpune creativitatea într-o fotografie.

A doua etapă, și cel mai important pas, va fi în perioada 23-27 august, „în care luăm la pas anumite sate bucovinene (care sunt acelea? Veți afla curând, dacă vă înscrieți), pentru a le cunoaște poveștile, tradițiile și oamenii. De la arta olăritului până la gustarea unui balmoș perfect e drum lung și de pe cărări bătătorite până la casa omului gospodar e mult de admirat. Și, pentru că amintirile mai au o altă formă de înmagazinare, tinerii sunt îndemnați să-și transpună creativitatea în arta fotografiei, a cuvintelor, a videoclipurilor spectaculoase, a interviurilor originale”.

Ulterior, tinerii vor avea două zile în care să editeze conținutul, să aibă un moment de reflexie asupra a ceea ce au văzut și trăit și să vină cu un rezultat final de care să fie mândri, rezultate ce vor fi prezentate într-un eveniment fizic în data de 31 august. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa http://tiny.cc/InscriereBucoviMEA, termenul limită de înscrieri fiind duminică, 15 august.

Pentru orice informații suplimentare, puteți accesa paginile de Facebook și Instagram (Hope 4 Humanity). De asemenea, dacă există persoane, afaceri locale sau organizații care doresc să susțină proiectul și/sau să fie promovate prin acesta, pot lua legătura cu organizatorii, printr-o solicitare la adresa de e-mail contact@hope4humanity.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii suceveni se pot înscrie la Școala de vară „BucoviMEA”.
 Vizualizări articol: 1054 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii suceveni se pot înscrie la Școala de vară „BucoviMEA”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei