Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 186 (7798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Președintele grupului francez Rossmann, care deține Ambro, propus “Cetățean de onoare al Sucevei”

Miercuri, 11 August 2021 (17:09:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bernard Rossmann, președintele grupului francez Rossmann, care deține combinatul de hârtie și carton ondulat Ambro, ar urma să devină “Cetățean de onoare al Sucevei”.

Propunerea de acordare a acestei titulaturi este făcută de către primarul Sucevei, Ion Lungu, care a fost și director economic la Ambro, dinainte de privatizare.

“Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când a fost privatizată societatea Ambro. La vremea respectivă eram directorul economic al societății, eram vicepreședintele PAS-ului (Pachetul de Acțiuni ale Salariaților) și am avut foarte multe discuții la FPS, la București, să ne caute un investitor serios și mulțumim lui Dumnezeu că l-am găsit. Grupul Rossmann este de 25 de ani în Suceava și este unul dintre cei mai mari investitori, dacă nu chiar cel mai mare, cu peste 100 de milioane de euro numai la Ambro, este agentul economic cu cea mai mare cifră de afaceri și un număr de 600 de salariați. Trebuie să le arătăm un minim respect investitorilor serioși. E unul din puținele cazuri în care aceste privatizări care s-au făcut în anii `90 au rezistat. A fost o privatizare de succes, iar Ambro este o firmă solidă, serioasă, care vrea să facă investiții în continuare”, a spus primarul Ion Lungu.

Cel mai probabil, proiectul de acordare a titulaturii onorifice președintelui grupului francez Rossmann va fi discutat în ședința de Consiliu Local din luna septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele grupului francez Rossmann, care deține Ambro, propus “Cetățean de onoare al Sucevei”.
 Vizualizări articol: 1879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Președintele grupului francez Rossmann, care deține Ambro, propus “Cetățean de onoare al Sucevei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei