Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 158 (7770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un hoț care spărgea mașini în Fălticeni a ajuns în arestul Poliției

Vineri, 9 Iulie 2021 (14:51:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ care în ultima lună le-a dat bătăi de cap serioase polițiștilor din Fălticeni a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Marinel Manole, de 23 de ani, din Boroaia, a comis în ultimele săptămâni mai multe furturi din mașini. Hoțul acționa cu predilecție pe timp de noapte, iar bunurile furate le revindea la prețuri de nimic. Primul furt a avut loc în noaptea de 7 spre 8 iunie, când a observat că un autoturism marca Audi A4, parcat pe o stradă din Fălticeni, avea o defecțiune la o portieră. A pătruns în autoturism, de unde a furat un radio casetofon marca Pioneer și o tabletă Samsung, prejudiciul total fiind de circa 1.000 de lei. Următorul furt a fost în noaptea de 19 spre 20 iunie, când tânărul a intrat într-un VW Sharan și a furat scule și unelte folosite în construcții, dar și o anumită sumă de bani, cauzând un prejudiciu total de circa 2.000 de lei. Pentru că lucrurile mergeau ca unse, în noaptea următoare a spart un Peugeot, de unde a furat o cameră foto digitală, un telefon cu taste, model vechi, fără a se cunoaște marca, un cablu USB, de culoare albă, și un briceag, ultimele trei bunuri fiind aruncate de către făptuitor într-un tomberon aflat în apropiere. Pe lista păgubiților mai este și proprietarul unui VW Golf IV, de la care Marinel Manole a sustras un sistem de navigație marca JVC, pe care ulterior l-a vândut pentru50 de lei. Ultimele două furturi au avut loc în nopțile de 5 spre 6 iulie, respectiv 6 spre iulie. Dintr-un Audi a furat un terminal mobil, 400 de lei și un portofel în valoare de 400 lei în care se afla o sumă de bani, precum și o sacoșă în care se aflau mai multe scule. Ultimul furt i-a adus hoțului niște bani, pe care i-a găsit în torpedoul unui autoturism marca Seat Alhambra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un hoț care spărgea mașini în Fălticeni a ajuns în arestul Poliției.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un hoț care spărgea mașini în Fălticeni a ajuns în arestul Poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei