Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 76 (7688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir: Mentalitatea viceprimarului Lucian Harșovschi este de tipul „suntem în Suceava și nu se poate mai mult”

Joi, 1 Aprilie 2021 (15:52:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, consideră că actualul viceprimar Lucian Harșovschi nu poate moderniza Suceava deoarece împreună cu primarul Ion Lungu a girat stagnarea modernizării municipiului. Dan Ioan Cușnir a spus că de 13 ani, Lucian Harșovschi „s-a modelat la umbra lui Ion Lungu”. „La fel cum la umbra  bradului nu crește nimic, se pare că nici la umbra lui Ion Lungu nu a crescut nimic valoros sau trainic”, a precizat Cușnir.

El a arătat că în urmă cu doar câteva luni, viceprimarul Harșovschi explica pe rețelele de socializare cât este implicat este și cât efort depune, „pe bani publici bineînțeles”, pentru a moderniza Suceava, nu doar pornind de la fiecare scară de bloc, ci și în zona Colegiului „Ștefan cel Mare” (Casa Cărții). „Ne-a povestit, pe rețelele de socializare, cum s-a implicat personal în supravegherea lucrărilor și ne-a explicat ce treabă bună a făcut. Diferența dintre Suceava reală și Suceava virtuală construită de Harșovschi și Lungu pe rețelele de socializare este cu adevărat fascinantă și în acest caz”, a declarat liderul PSD Suceava, care a mai adăugat că „trecerea de pietoni care se termină cu un zid, cu un copac și cu un coș de gunoi ar putea fi justificate doar de dorința viceprimarului Harșovschi de a ne convinge că se pricepe la toate, de la investiții comice, la piratarea transportului public local, la golănii urbanistice și la organizarea Zilelor Sucevei, deși are un parcurs educațional îndoielnic și dovedește incapacitate de a înțelege lucrurile în ansamblu”. Dan Cușnir a mai spus că și zidul dinspre strada Nicolae Bălcescu, deteriorat de infiltrații, arată că această lucrare ori a fost greșit proiectată, ori are erori de execuție, ori nu este finalizată.

Cușnir a precizat că mentalitatea viceprimarului Harșovschi este de tipul „atât s-a putut” sau „suntem în Suceava și nu se poate mai mult”. El a subliniat faptul că PSD nu poate fi de acord cu această „resemnare mioritică”, iar Suceava merită mult mai mult. „Varianta corectă este <atât pot cei care administrează Suceava de 17 ani> sau <atât l-a dus mintea>. Suceava are nevoie de primenirea Administrației Locale. Suceava are nevoie de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor. Nu poate moderniza Suceava Lucian Harșovschi, care timp de 13 ani, la căldurica umbrei lui Ion Lungu, a girat împreună cu acesta stagnarea modernizării și blocarea progresului Sucevei”, a încheiat Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir: Mentalitatea viceprimarului Lucian Harșovschi este de tipul „suntem în Suceava și nu se poate mai mult”.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cușnir: Mentalitatea viceprimarului Lucian Harșovschi este de tipul „suntem în Suceava și nu se poate mai mult”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei