Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 55 (7667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru petreceri cu peste 300 de oameni, din care două nunți, oprite de polițiști duminică seară

Luni, 8 Martie 2021 (16:05:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii par să se fi pus serios pe petrecut, sfidând pandemia în această perioadă de dinainte de postului Paștelui. Polițiștii au oprit, duminică seară, alte patru evenimente private, după ce sâmbătă mai ”stricaseră” alte trei petreceri.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a declarat: ”În incinta unor pensiuni sau restaurante polițiștii au identificat nunți, botezuri și alte evenimente private la care au participat în total peste 300 de persoane. Toți participanții au fost legitimați, sancționați cu măsura avertismentului sau pecuniar în cazul organizatorilor și au fost reinstruiți cu privire la interdicțiile impuse de lege și situația pandemică. Organizatorii evenimentelor și administratorii locațiilor respective au fost sancționați cu amenzi de aproape 20.000 lei. De asemenea, a fost informată și Direcția de Sănătate Publică pentru dispunerea măsurilor conform competenței”.

 

 Petreceri la restaurante unde poliția abia făcuse instruirea privind interzicerea evenimentelor

Un caz s-a petrecut la Sucevița, unde la restaurantul Sofia se desfășura un botez cu circa 40 de participanți. Polițiștii de la Secția Rurală Marginea au aplicat o amendă de 5.000 de lei administratorului localului, o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Marginea. Au fost identificați și sancționați și organizatorii botezului. 

Tot duminică seară, polițiștii de la Vatra Dorneiau efectuat verificări la locurile pretabile organizării de evenimente private de pe raza de responsabilitate. La o pensiune-restaurant din comuna Șaru Dornei – Certina, polițiștii au dat peste o petrecere de nuntă la care participau aproximativ 70-80 de persoane.

Nunta a fost oprită, iar participanții dispersați. Cei doi organizatori și administratorul localului au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.500 lei. Chiar pe 5 martie, administratorul localului, un bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Șaru Dornei, a fost instruit pe bază de proces-verbal cu privire la interzicerea organizării de evenimente pe durata stării de alertă.

 

Amendă de 7.000 de lei, după o nuntă cu 100 de participanți

Tot duminică seară, pe raza comunei Pojorâta, la pensiunea Floare de Crin,administrată de o localnică de 47 de ani, avea loc o nuntă cu aproximativ o sută de invitați.

”S-a solicitat administratorului pensiuniiîntreruperea evenimentului, ocazie cu care persoanele prezente au părăsit locația, lucrătorii de poliție rămânând la fața locului până la plecarea tuturor participanților. Administratorul fusese instruit în scris anterior, în dimineața zilei de 7 martie, cu privire la faptul că organizarea de evenimente private în spații închise este interzisă. Femeia în vârstă de 47 de ani a fost amendată cu 7.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În fine, tot duminică seară, polițiștii de la Câmpulung Moldovenesc s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat în incinta restaurantului Cosmos din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În restaurant se aflau 48 de persoane care participau la o masă festivă fără program artistic. În acest caz s-a aplicat o amendă de 3.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru petreceri cu peste 300 de oameni, din care două nunți, oprite de polițiști duminică seară.
 Vizualizări articol: 2309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru petreceri cu peste 300 de oameni, din care două nunți, oprite de polițiști duminică seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei