Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 54 (7666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Petreceri oprite de polițiști în mai multe locuri din județ

Duminică, 7 Martie 2021 (15:28:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii suceveni au oprit trei petreceri în cursul zilei de sâmbătă și i-au amendat pe cei care s-au ocupat de organizarea petrecerilor la care nu erau respectate condițiile dictate de pandemia de Covid-19.

La o pensiune din Molid, polițiștii au găsit aproape 40 de oameni care participau la o petrecere privată organizată cu ocazia zilei de 8 martie. Activitatea a fost plănuită chiar de administratorul pensiunii, care a fost amendat cu 10.000 de lei. Un alt eveniment similar s-a produs la o pensiune din Sadova. Aici, polițiștii au găsit 26 de persoane care aniversau împlinirea a 30 de ani de la terminarea liceului. Chelnerița le-a spus oamenilor legii că persoanele respective au intrat și au solicitat o masă pentru tot grupul, fără să fi făcut rezervare în prealabil. Inițiatorul acțiunii este un bărbat din Fălticeni, care a fost amendat de polițiști. Sancțiune contravențională a primit și administratorul unei pensiuni din Vatra Dornei, care a permis unor turiști aflați în stațiune să se distreze cu muzică dată la maxim după ora 23.00.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava spun că în perioada 1 - 6 martie 2021 au derulat multiple acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. În total, au fost verificate 335 de societăți comerciale şi 148 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 346 de sancțiuni contravenționale în valoare de 93.300 lei. Aceste acțiuni au fost mai intense la final de săptămână și asta pentru că ziua de 8 Martie este un prilej pentru petreceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petreceri oprite de polițiști în mai multe locuri din județ.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Petreceri oprite de polițiști în mai multe locuri din județ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei