Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 54 (7666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiul de la Prefectura Suceava a plecat de la un conductor electric defect de la o toaletă

Duminică, 7 Martie 2021 (19:22:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava au anunțat cauza care a stat la baza incendiului care a mistuit aproape toată mansarda Palatului Administrativ Suceava.

”Comisia de cercetare de la fața locului, compusă din specialiști IPJ, Poliție Criminalistică, ISU și specialiști pe rețele electrice, a stabilit faptul că incendiul a izbucnit în zona unuia dintre grupurile sanitare de la nivelul mansardei. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Focul s-a extins în zona podului, care era puternic ventilat de golurile de aer și în care se afla o cantitate mare de materiale combustibile (îndeosebi lemn), astfel încât s-a produs o ardere generalizată, într-un timp foarte scurt. Inclusiv vântul puternic a fost factor favorizant în dezvoltarea flăcărilor”, se arată într-un comunicat trimis de locotenent Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Acesta a mai precizat că s-a efectuat evaluarea preliminară a clădirii și s-a observat că parterul și primul etaj sunt puțin afectate, ceea ce ar face posibil, ca în perioada imediat următoare, spațiile de la nivelul parterului să poată fi reutilizate.

”În ședința CJSU s-a stabilit relocarea de urgență a unor spații de la Palatul Administrativ, către alte spații pe care le administrează Consiliul Județean (Muzeu și altele), astfel încât activitatea celor două instituții să nu aibă de suferit din acest punct de vedere”, a mai transmis reprezentantul ISU Suceava.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiul de la Prefectura Suceava a plecat de la un conductor electric defect de la o toaletă.
 Vizualizări articol: 3864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiul de la Prefectura Suceava a plecat de la un conductor electric defect de la o toaletă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei