Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 54 (7666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Patru pui de câine din rasa ciobănesc, abandonați într-un sac de rafie. Unul a murit

Sâmbătă, 6 Martie 2021 (16:52:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru pui de câine din rasa ciobănesc au fost abandonați într-un sac de rafie la poarta sediului în care funcționează Asociația ”Casa lui Patrocle” din Măriței, comuna Dărmănești. Roxana Ciornei, administratorul Asociației ”Casa lui Patrocle” a postat câteva date despre acest eveniment, iar apoi a anunțat și poliția.

”Cautăm URGENT foster pentru puii aruncați în sac! Unul a murit, ceilalți trei sunt bine, mănâncă singuri! Foster în Suceava sau prin apropiere! Momentan îi ținem în mașină pentru că n-avem nici o soluție pentru ei! Rugăm ajutați-ne cu cazarea lor macar pentru o lună jumate! După cum vedeți - ne implicăm oriunde putem! La fel și autoritățile prin serviciul pentru protecția animalelor! Dar când vine vorba despre pui - suntem cu toții depășiți și neputincioși!”, a scris Roxana Ciornei.

În urma acestor informații, polițiștii au vizionat camerele de supraveghere existente în zonă și au observat că pui de câine au fost abandonați în seara zilei de joi, 4 martie. Pe imagini s-a văzut că în jurul orei 20.00, pe drumul județean 209D, în fața porții de acces de la sediul Asociației ”Casa lui Patrocle” a oprit un autoturism din care a coborât o femeie, care a abandonat un sac de rafie. În baza acestor informații, polițiștii au descoperit-o pe femeia care a abandonat micile patrupede. Este vorba de o localnică din Măriței, de 41 de ani, care a recunoscut că a lăsat cățeii la poarta asociației. Polițiștii au decis să-i aplice o amendă și i-au solicitat ca pe viitor să nu mai abandoneze animale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru pui de câine din rasa ciobănesc, abandonați într-un sac de rafie. Unul a murit.
 Vizualizări articol: 2725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru pui de câine din rasa ciobănesc, abandonați într-un sac de rafie. Unul a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei