Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 54 (7666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conducerea Consiliului Judeţean se mută în Casa Prieteniei din parcul Central, iar cea a Prefecturii la Muzeul de Istorie

Duminică, 7 Martie 2021 (16:57:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Consiliului Judeţean Suceava îşi va muta birourile în clădirea Casei Prieteniei din parcul Central, în timp ce Prefectura va funcţiona în incinta Muzeului de Istorie. Aceasta după ce deliberativul judeţean Suceava a aprobat, duminică, o hotărâre prin care s-au asigurat alte spaţii de funcţionare pentru Consiliul Judeţean şi Prefectură, având în vedere că Palatul Administrativ a fost afectat de incendiul izbucnit sâmbătă dimineaţă.

În clădirea Casei Prieteniei, în care îşi are sediul Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, vor avea birourile preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreşedinţii acestei instituţii, administratorul public al judeţului, cabinetul şefului administraţiei judeţene, secretariatul, serviciul buget, Direcţia Finanţe Contabilitate (cu excepţia compartimentului de programe guvernamentale), precum şi compartimentul de salarizare. De asemenea, la Muzeul de Ştiinţele Naturii îşi vor muta birourile secretarul general al judeţului şi direcţia administraţie publică locală, la Biblioteca Bucovinei va funcţiona Serviciul de proiecte din fonduri externe, la Muzeul de Istorie se va muta Serviciul Logistic, iar la Centrul Cultural Bucovina va funcţiona Serviciul de resurse umane, cu excepţia compartimentului salarizare.

Direcţia tehnică a CJ Suceava şi Serviciul de achiziţii publice şi contracte vor avea birouri în Clădirea Centrului Naţional de Informare Turistică. CJ Suceava a mai decis că Direcţia Arhitectului şef, biroul de audit public intern, Serviciul de Turism, Serviciul de Diasporă şi Parteneriate Externe, Compartimentul corpului de control al preşedintelui instituţiei, biroul strategie dezvoltare judeţeană şi compartimentul de programe guvernamentale îşi vor desfăşura activitatea într-o clădire situată pe str. Oituz în care a funcţionat un centru de plasament. Nu în ultimul rând, deliberativul judeţean a aprobat şi cererea Prefecturii Suceava de a i se aloca spaţii pentru funcționare în incinta Muzeului de Istorie din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Consiliului Judeţean se mută în Casa Prieteniei din parcul Central, iar cea a Prefecturii la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea Consiliului Judeţean se mută în Casa Prieteniei din parcul Central, iar cea a Prefecturii la Muzeul de Istorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei