Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Sucevei solicită să se ia o decizie uniformă privind funcționarea patinoarelor și bazinelor de înot

Miercuri, 2 Decembrie 2020 (14:40:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Primăriei Suceava solicită autorităților județene – Prefectura și Direcția de Sănătate Publică, să aplice aceeași unitate de măsură în privința funcționării patinoarelor și bazinelor de înot – închise sau dechise.

Asta deoarece Patinoarul Areni, al municipalității, nu a mai fost deschis la început de decembrie, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, în vreme ce patinoarele private, de la malluri, sunt deschise.

O situație similară se înregistrează în privința bazinelor de înot.

“O problemă care a stârnit discuții în ultima perioadă este de ce nu funcționează patinoarul municipalității. Am avut o discuție la DSP și au spus că nu sunt de acord să deschidem patinoarul deoarece, conform ordinului comun al Ministerului Sănătății și Educației, se pot deschide patinoarele doar pentru sportul profesionist, în care să se poată antrena maxim 10 persoane.

E o situație ingrată, nu vreau să fiu pe post de pârâtor, dar am avut o discuție cu prefectul județului și am cerut să se facă ordine într-un fel sau altul, pentru că se știe că două patinoare funcționează la mallurile din Suceava, fără să fi solicitat vreun aviz.

Trebuie să ne decidem într-un fel sau altul, dacă e legal să fie închise sau deschise. Ar trebui aplicată aceeași unitate de măsură.

La fel discutăm de bazinele de înot, pentru că și aici se tratează lucrurile diferit. Sunt copii în municipiul Suceava care merg la Gura Humorului, cu microbuzul, să facă antrenament, deși avem și noi bazin la Școala 3, pe care l-am putea deschide. Aș vrea să se folosească aceeași unitate de măsură atât la patinoare, cât și la bazinele de înot”, a spus primarul Ion Lungu.

De obicei, Patinoarul Areni era deschis publicului din 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei sau pe 1 Decembrie, în funcție și de temperaturile exterioare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei solicită să se ia o decizie uniformă privind funcționarea patinoarelor și bazinelor de înot.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Sucevei solicită să se ia o decizie uniformă privind funcționarea patinoarelor și bazinelor de înot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei