Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2020 - Anul XXV, nr. 246 (7551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opt focare de Covid-19, în centre de îngrijire, poliție și primării

Luni, 19 Octombrie 2020 (13:36:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat, luni, că la această dată în județ sunt opt focare de Covid-19. Acestea sunt la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică Todirești, unde au fost depistați cu noul coronavirus șase beneficiari și un angajat; Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică Pojorâta – cu șase cazuri în rândul beneficiarilor și doi angajați; Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei, unde au fost depistați pozitivi șapte angajați și la un centru de plasament pentru minori, unde au fost depistați pozitivi cinci copii și un angajat. De asemenea, sunt declarate focare de Covid-19 la Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, cu 11 angajați infectați cu coronavirus; la Primăria comunei Todirești – cu 15 angajați pozitivi, la Primăria orașului Siret, cu  11 angajați pozitivi și la Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde sunt pozitivi cinci angajați.

Având în vedere incidența ridicată a cazurilor de Covid – 19, de 3,28 la mia de locuitori în municipiul Câmpulung Moldovenesc și de 3,13 în comuna Sadova, prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava, în vederea adoptării măsurilor suplimentare de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic pentru cele două localități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt focare de Covid-19, în centre de îngrijire, poliție și primării.
 Vizualizări articol: 2898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt focare de Covid-19, în centre de îngrijire, poliție și primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de post cu apă minerală Se prăjesc puțin mai greu prin comparație cu clătitele clasice, dar au avantajul că nu devin deloc gumoase a doua zi. Sunt fragede și atât de gustoase încât nu își dă seama nimeni că sunt fără ouă. Din cantitățile de mai jos... Citeşte