Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2020 - Anul XXV, nr. 246 (7551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur: „Trecerea la cele veșnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană”

Luni, 19 Octombrie 2020 (16:01:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat regretul față de trecerea la cele veşnice a doctorului Cristian Irimie. Gheorghe Flutur a precizat că dr. Cristian Irimie a fost un om deosebit, un specialist desăvârșit în domeniul medical și administrativ și un bun coleg liberal.

„Dr. Cristian Irimie a fost o personalitate care s-a implicat în mari proiecte ale sistemului sanitar sucevean și românesc. A deținut funcții importante în sistemul sanitar din România, fiind secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, a fost consilier județean și consilier local al PNL Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Mai mult, șeful administrației județene a subliniat faptul că dr. Cristian Irimie este omul împreună cu care a început marile proiecte de modernizare și dezvoltare a Spitalului Județean Suceava.

„Implicat în orice moment în sprijinul comunității, dr. Cristian Irimie a fost un sprijin și în timpul pandemiei, un om echilibrat și aplicat în mesajele publice și în tot ceea ce a făcut. Trecerea la cele veșnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană”, a spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: „Trecerea la cele veșnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană”.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur: „Trecerea la cele veșnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de post cu apă minerală Se prăjesc puțin mai greu prin comparație cu clătitele clasice, dar au avantajul că nu devin deloc gumoase a doua zi. Sunt fragede și atât de gustoase încât nu își dă seama nimeni că sunt fără ouă. Din cantitățile de mai jos... Citeşte