Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2020 - Anul XXV, nr. 232 (7537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie de distribuire de măști de protecție, de Ziua Cooperării Europene

Vineri, 2 Octombrie 2020 (12:10:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sub umbrela sărbătoririi Zilei Cooperării Europene, Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 a desfășurat, pe data de 1 octombrie 2020, o acțiune de distribuire gratuită de pachete promoționale, cuprinzând măști de protecție pentru cetățenii din orașele Suceava, Tulcea, Botoșani, Satu-Mare și Baia Mare.

Reprezentanții programului au fost prezenți în stațiile de autobuz de pe rutele unde circulă mijloacele de transport care poartă mesajul campaniei ocazionate de Ziua Cooperării Europene 2020, ”Împreună, în siguranță!”. 1000 de măști au fost distribuite pentru a sublinia importanța responsabilității civice în mijloacele de transport în comun. Pe lângă măștile de protecție, călătorii au găsit în pachetele promoționale și informații despre proiectele transfrontaliere finanțate prin Programul România-Ucraina, despre beneficiile acestora pentru comunitățile locale. 

În perioada 21 septembrie – 20 octombrie 2020, locuitorii din județele aflate la granița cu Ucraina sunt invitați într-o călătorie ”în siguranță” prin Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare sau Satu Mare, cu autobuzele personalizate de Ziua Cooperării Europene. În același timp, Ziua Cooperării este prezentă şi în mediul online, printr-o campanie de promovare a colaborării şi a parteneriatelor transfrontaliere care generează rezultate și soluții pentru probleme comune ale celor două țări partenere.

În acest an Ziua Cooperării Europene s-a desfășurat pe trei planuri, cooperare, digitalizare și siguranță.

Beneficiarii Programului România-Ucraina au marcat și ei Ziua Cooperării prin evenimente și activități variate, atractive, desfășurate atât în Romania, cât și în Ucraina. Lista evenimentelor și detaliile cu privire la acțiunile realizate de Programul România - Ucraina 2014-2020 în această perioadă pot fi consultate pe site-ul www.ro-ua.net, dar şi pe pagina de facebook a programului https://www.facebook.com/ENI-CBC-Romania-Ukraine-2014-2020.

2020 reprezintă un reper important în istoria programelor de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, întrucât partenerii din toate statele participante la aceste programe sărbătoresc 30 de ani de cooperare #INTERREG.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de distribuire de măști de protecție, de Ziua Cooperării Europene.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de distribuire de măști de protecție, de Ziua Cooperării Europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei