Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2020 - Anul XXV, nr. 232 (7537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Consilier local din Marginea, bătut de soțul unei colege de Consiliu Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un consilier local din Marginea s-a ales cu o corecție zdravănă după o discuție pe care a avut-o cu o colegă din Consiliul Local. Marius Vicol, ales pe listele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a avut un schimb de mesaje cu Iliana Hrițcan, consilier local din partea PSD.

”Joi dimineață, am întrebat-o pe doamna Hrițcan dacă a fost contactată pentru a i se oferi o anumită sumă de bani pentru a susține o anumită persoană la funcția de viceprimar în Marginea. Doamna a negat categoric această informație care circulă prin comună, iar discuția noastră a continuat pe alte teme. Ulterior, am mers la târgul care se organizează în fiecare joi la noi în comună și eram la benzinărie. La un moment dat, a venit la mine soțul doamnei consilier, care este fost boxer, și mi-a dat un pumn, m-a pus la pământ și a continuat să mă lovească”, a precizat Marius Vicol.

Consilierul local AUR spune că totul s-a derulat foarte rapid și nu a avut timp să se apere, iar imaginile cu agresiunea au fost surprinse de camerele de luat vederi ale benzinăriei.

Marius Vicol a menționat că a sunat la 112, iar după ce a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate, a discutat și cu polițiștii și a depus o plângere penală, urmând ca vineri să se prezinte la un medic legist pentru a fi examinat și pentru a-și lua certificat medico-legal cu numărul de zile de îngrijiri medicale.

”Cerem autorităților să ia masuri drastice în această privință, având în vedere că un consilier local al comunei noastre a fost atacat nejustificat. Cel mai probabil din invidie și ură. Vom lua toate măsurile necesare ca acest gest să nu rămână nepedepsit”, este mesajul de pe pagina de Facebook a partidului AUR.

Contactată telefonic, Iliana Hrițcan a precizat că în momentul incidentului nu era la fața locului, dar din datele pe care le are soțul ei a fost provocat de Marius Vicol.

”Totul s-a întâmplat din cauza unor acuzații nefondate trâmbițate de domnul Vicol prin Marginea. După discuția pe care am avut-o de dimineață cu el, i-am cerut să își ceară scuze și să nu mai împrăștie asemenea minciuni. Ulterior, la piață, l-a abordat pe soțul meu și l-a întrebat ce sumă aș fi luat eu pentru a susține un anume candidat la postul de viceprimar. În plus, a scos și un spray lacrimogen, iar în acel moment soțul meu a reacționat și i-a dat o palmă. Eu sunt cadru didactic, un om onest, și nu vreau să-mi fie târât numele în scandaluri în care minciuna este la loc de cinste”, a spus Iliana Hrițcan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local din Marginea, bătut de soțul unei colege de Consiliu Local.
 Vizualizări articol: 4940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilier local din Marginea, bătut de soțul unei colege de Consiliu Local0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei