Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2020 - Anul XXV, nr. 232 (7537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O rapsodie de toamnă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cade capul de serie 2 la feminin, ceea ce nu înseamnă nimic pentru Simona, favorita 1, care ar fi întâlnit-o pe Pliskova abia în finală. Oricum, dacă va ajunge acolo, așa cum ne dorim cu toții ca români, dar și pentru că ține de firescul acestui sport, Simona ar da peste o adversară tare, poate chiar mai tare decât cehoaica pe care tocmai a învins-o în finala de la Roma. Prin abandon, adevărat, dar avea și de ce să abandoneze. Pe de altă parte, deși suntem abia la turul 3, adică nici n-am trecut în a doua săptămână, lucrurile încep să devină serioase pe traseul Simonei. Azi, nu înainte de ora 14, cum am mai spus, își va putea lua revanșa în fața Anisimovei după înfrângerea de anul trecut. Aceasta are un turneu solid, joacă bine, deci nu va fi chiar o plimbare în parc pentru Simona. Asta doar dacă n-o va face ea să fie. Nici în optimi nu ar urma o adversară facilă, probabil Bouchard, pe care o văd favorită în fața mai tinerei Swiatek. Dar să nu mergem prea departe cu proiecțiile, să sperăm doar că azi Simona va fi deschizătoare de drum spre optimi și pentru celelalte fete ale noastre calificate în turul 3. Am avansat aici cu două fete din trei, cea care s-a oprit ieri fiind Ana Bogdan, ea neputând surmonta lipsa de experiență față de Kenin, totuși câștigătoare de Slam. Dar Ana a întrebuințat-o serios, fiind nevoie de decisiv. Iar următoarea adversară a lui Kenin este... Irina Bara, care savurează la maximum prima ei prezență pe tabloul principal la Roland Garros, unde a ajuns după un parcurs remarcabil în calificări. Irina a dominat-o categoric pe van Uytvank, care s-a retras la 6-1, 4-0 pentru jucătoarea noastră. În fine, Patricia Țig și-a confirmat statutul de favorită pe această suprafață în fața lui McHale, în două seturi totuși disputate, în care Patricia s-a luptat mai mult cu vântul și cu ea însăși.

Nu mai e loc pentru tabloul masculin, dar nici n-au fost evenimente ieșite din comun, așa că strecor două vești mari din fotbal. CFR Cluj prinde iarăși grupele Europa League, trecând de data asta fără chinul tradițional de adversarul din play-off (modesta KuPS din Finlanda). Iar în grupele Ligii Campionilor ne vom bucura iarăși de duelul Messi-Ronaldo! Dacă și naționala va sparge barajul, am avea parte de o toamnă mai bogată decât ne puteam imagina la un moment dat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O rapsodie de toamnă!.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O rapsodie de toamnă!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei