Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2020 - Anul XXV, nr. 232 (7537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr are de executat 4 ani de închisoare după ce și-a lovit un vecin cu toporul în cap

Vineri, 2 Octombrie 2020 (15:23:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din satul Rotopănești, comuna Horodniceni, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Constantin Bogdan Hreamătă și-a lovit un vecin cu toporul în cap, în curtea acestuia din urmă. Tribunalul Suceava, prima instanță care l-a judecat, îi stabilise o pedeapsă de 4 ani de detenție, iar inculpatul a făcut apel, sperând la o pedeapsă mai mică. Apel au făcut și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care au cerut o pedeapsă mai mare pentru tentativa de omor de o violență extremă.

Curtea de Apel Suceava a decis definitiv, vineri, 2 octombrie, că pedeapsa de 4 ani de închisoare este potrivită, iar sentința a rămas definitivă. 

În luna octombrie a anului trecut, un bărbat în vârstă de 42 de ani, Ioan M., a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, în comă profundă, după ce a fost lovit de mai multe ori cu toporul în zona feţei, în propria curte, de un vecin. Victima şi agresorul s-au luat la ceartă în timp ce îmbăiau oile, iar din cauza consumului de alcool s-a ajuns la agresiune.

Agresorul a pătruns cu un topor în mână în curtea vecinului, unde s-a luat la harţă iniţial cu soţia şi fiul minor al bărbatului de 42 de ani. Acesta din urmă a intervenit, moment în care a fost atacat şi lovit cu toporul.

Ioan M., bărbatul în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de o ambulanţă cu leziuni grave la cap, plăgi la nivelul scalpului prin agresiune repetată cu un topor.

El a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost preluat de medici cu diagnosticul preliminar de comă de grad III-IV. Deși a fost în stare gravă, bărbatul de 42 de ani s-a recuperat.

Agresorul, Constantin Bogdan Hreamătă, a fost judecat în stare de libertate, sub control judiciar.

În momentul în care și-a agresat vecinul, tânărul era deja cercetat de polițiștii de la Secția Rurală Mălini pentru act sexual cu un minor.

Tânărul a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani, care a rămas însărcinată. Inițial, părinții fetei au cerut o măsură de protecție față de copilul nou-născut, însă ulterior s-au hotărât să se ocupe ei de îngrijirea lui. Așadar, condamnatul este și proaspăt tată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr are de executat 4 ani de închisoare după ce și-a lovit un vecin cu toporul în cap.
 Vizualizări articol: 1891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr are de executat 4 ani de închisoare după ce și-a lovit un vecin cu toporul în cap0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei