Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dan Ioan Cușnir: Suceava nu-și mai permite să piardă patru ani

Joi, 24 Septembrie 2020 (16:04:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, consideră că Suceava nu-și mai poate permite să piardă încă patru ani. Dan Ioan Cușnir a subliniat faptul că Suceava este un oraș cu potențial enorm, lucru știut de toată lumea, însă problema este că „niciodată nu facem pasul decisiv spre o dezvoltare corectă”. „De 16 ani stăm pe loc, ne bucurăm că se mai asfaltează o stradă, se mai pun niște pavele, se vopsește un gard dar, de fapt, nu se schimbă nimic. Suceava este anesteziată de o administrație încremenită în timp”, a spus Cușnir. El a amintit că pe 15 iulie și-am lansat candidatura la Primăria Sucevei, iar de atunci a mers zilnic pe stradă, a vorbit cu mii de oameni, i-a ascultat și a înțeles care sunt problemele reale.

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava a arătat că din toate aceste discuții un singur lucru i s-a părut cu adevărat grav, și anume că sucevenii nu mai au așteptări, pentru că au fost mințiți de prea multe ori.

„Când am venit în fața oamenilor am prezentat un plan de dezvoltare, o viziune integrată pentru orașul nostru. Avem nevoie de un suflu nou, avem nevoie de schimbare!

În momentul de față există doar două opțiuni: alegem ca Suceava să rămână un oraș provincial sau facem pasul și ducem Suceava la următorul nivel. Aici nu este vorba despre lupta dintre Cușnir și Lungu sau despre lupta dintre PSD si PNL. Este vorba despre lupta dintre nou și vechi, despre lupta dintre energie și oboseală, este vorba despre lupta dintre ordine și haos, despre lupta dintre viziune si neputință! Votând Dan Ioan Cușnir și echipa consilierilor locali PSD, votați pentru nou, pentru energie, pentru viziune, pentru ordine la noi acasă, în Suceava noastră dragă”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

El a adăugat că în cursul zilei de miercuri a fost organizată o dezbatere între candidați, care a arătat cum este Suceava în momentul de față. „Am văzut vechiul cum fuge și se ascunde de nou. Domnul Lungu a evitat să avem o dezbatere pe proiecte, a evitat să-și prezinte cei 16 ani de mandat în fața sucevenilor. A evitat pentru că îi este frică. Suntem pe ultima sută de metri, iar schimbarea nu poate avea loc decât cu ajutorul vostru, al sucevenilor”, a spus candidatul PSD pentru Primăria Suceava. Cușnir consideră că lupta nu se mai dă între partide sau între șapte candidați. „Dacă ne dorim ca orașul să aibă o șansă, dacă vrem ca după 16 ani Suceava să iasă din amorțire, există o singură variantă. Pe 27 septembrie votați Dan Ioan Cușnir pentru Primăria Suceava!”, a încheiat candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir: Suceava nu-și mai permite să piardă patru ani.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir: Suceava nu-și mai permite să piardă patru ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei