Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2020 - Anul XXV, nr. 217 (7522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir îl întreabă pe Ion Lungu de ce la Roman și Galați se pot construi parcări supraterane, iar în Suceava nu

Marţi, 15 Septembrie 2020 (17:17:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că de 16 ani actualul edil, Ion Lungu, îi minte pe suceveni că social-democrații nu l-au lăsat să construiască parcări supraterane. Dan Ioan Cușnir a spus că adevărul este că PSD nu l-a lăsat pe Ion Lungu să construiască parcări pe spațiile verzi din Suceava. În același timp, el a subliniat că va face tot ceea ce ține de el, după 28 septembrie, pentru a scoate mașinile de pe trotuare și de pe spațiile verzi.

„Avem deja identificate zece locații și vom construi minim zece parcări supraetajate. Și dacă după 16 ani de modernizare la Suceava parcările arată ca acum, vreau să vă spun că la Roman s-a putut, la Cluj-Napoca s-a putut, și vorbim de parcări supraetajate cu acoperiș verde, iar mai nou s-a putut și la Galați, unde a fost inaugurată o parcare cu teren de sport deasupra”, a precizat candidatul PSD pentru Primăria Suceava.

El consideră că dacă în aceste orașe s-a putut să se construiască aceste parcări supraetajate, cu siguranță se va putea și la Suceava. „Împreună vom transforma Suceava lui <atât s-a putut>, în Suceava oraș de succes. Viziunea mea este confirmată de studii. Dacă pregătim un oraș pentru pietoni și bicicliști, vom avea un oraș cu pietoni și cu bicicliști în siguranță. Vom avea pietoni și bicicliști mai sănătoși. Vom avea un oraș mai puțin aglomerat. Pentru mine pietonul este mai important decât mașina. Omul este mai important decât mașina”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Prezent în cadrul aceleiași conferințe de presă, consilierul local PSD Gabriel Buciac a spus că reprezentanții acestui partid din deliberativul local nu s-au împotrivit proiectului pentru construcția de parcări în Suceava, ci s-au împotrivit „amputării” spațiului verde din oraș. Gabriel Buciac a precizat că în vara anului trecut a mers personal pentru a verifica toate cele 342 de parcele propuse de actuala conducere a primăriei pentru amenajarea de parcări și a constat că 108 erau pe spațiul verde, în proporții diferite. El a întrebat dacă este suficient să fie amenajate parcări asfaltate sau este mai bine să fie construite parcări supraterane. Buciac a spus că în timp ce luni la Suceava se inaugurat 42 de locuri de parcare asfaltate, la Galați s-a construit o parcare supraterană cu 214 locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir îl întreabă pe Ion Lungu de ce la Roman și Galați se pot construi parcări supraterane, iar în Suceava nu.
 Vizualizări articol: 1142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cușnir îl întreabă pe Ion Lungu de ce la Roman și Galați se pot construi parcări supraterane, iar în Suceava nu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei