Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2020 - Anul XXV, nr. 217 (7522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Visuri spulberate

O tânără cântăreață de 24 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident la Dărmănești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără și talentată cântăreață de doar 24 de ani și-a pierdut viața luni dimineață, într-un tragic accident petrecut în comuna Dărmănești. Daniela Cușnir se întorcea spre Călinești luni dimineață, la volan aflându-se violonistul împreună cu care cântase duminică seara la o nuntă în Copșa Mică. La câțiva kilometri de casă tânărul de 19 ani a pierdut controlul asupra direcției, după ce, conform declarațiilor acestuia în fața polițiștilor, ar fi adormit la volan.

Toate încercările medicilor ajunși la fața locului de a o readuce în simțiri pe tânăra de 24 de ani au fost zadarnice, aceștia declarând decesul.

 

Impactul extrem de violent cu o mașină și un pod din beton i-a fost fatal femeii

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.00, printr-un apel la 112 la ora 07.05 fiind solicitată intervenția pompierilor și a echipajelor de ambulanță. Cei doi se porniseră în cursul nopții de la Copșa Mică cu un autoturism Audi, la volan aflându-se Vlad Barbir, de 19 ani, cel care o acompaniase la vioară pe Daniela Cușnir. După ce au intrat pe drumul județean 209D, pentru a ajunge acasă la Călinești, tânărul de 19 ani, din satul Măriței, a pierdut controlul direcției și maşina a părăsit șoseaua, acroșând un autoturism parcat pe un podeț. În urma impactului cu acesta, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat frontal într-un alt podeț din beton și s-a oprit într-un alt autoturism parcat pe cel de-al doilea podeț.

În urma impactului violent Daniela Cușnir, tânăra de 24 de ani aflată lângă șofer, a suferit traumatisme multiple.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor militari, care s-au deplasat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. La sosirea acestora Daniela Cușnir se afla în stop cardio-respirator, astfel că personalul medical a început manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor făcute de medici și personalul sanitar al echipajelor sosite la locul accidentului, femeia nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul acesteia.

Tânărul de la volan era conștient și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Întrebat despre modul în care a avut loc accidentul, tânărul le-a declarat polițiștilor că din cauza drumului lung și a oboselii adormise la volan, acest fapt ducând la producerea accidentului. Polițiștii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

 

Daniela, o speranță a scenei de muzică populară, plânsă de toți cei care au cunoscut-o

Daniela Cușnir, tânăra de 24 de ani moartă în tragicul accident, era interpretă de muzică populară, ea câștigând un prestigios concurs de folclor. Ea se remarcase de la o vârstă fragedă și a luat un important trofeu încă de la prima apariție pe scenă, în luna martie a anului 2011, la doar 14 ani. Își dorea mult o carieră muzicală și începuse să fie solicitată la tot mi multe evenimente. Oboseala și lipsa de experiență la volan a partenerului muzical au făcut ca viața ei să fie frântă mult prea devreme.   

Cei care au cunoscut-o și îndrăgit-o i-au scris mesaje de rămas bun pe o rețea de socializare. ”Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet bun! Nu ne vine să credem ca ne-ai părăsit așa devreme, o să te păstrăm mereu în suflet și o să ne rugam pentru tine să cânți acolo unde e mai frumos.”

Din păcate accidentele rutiere au făcut și în acest an multe victime pe drumurile din județ, decesul tinerei de ieri dimineață fiind al treilea înregistrat în trafic în mai puțin de o săptămână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără cântăreață de 24 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident la Dărmănești.
 Vizualizări articol: 3866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără cântăreață de 24 de ani și-a pierdut viața într-un tragic accident la Dărmănești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei