Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2020 - Anul XXV, nr. 204 (7509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir: În fiecare cartier al Sucevei vor exista suficiente locuri de joacă pentru copii și terenuri de sport pentru tineri

Luni, 31 August 2020 (14:53:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava și candidatul acestui partid pentru funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat că de 16 ani, actualul edil Ion Lungu i-a abandonat pe copii, lucru demonstrat de starea foarte proastă a locurilor de joacă pentru aceștia. „Devine din ce în ce mai insuportabil comportamentul actualului edil al Sucevei. Devine de-a dreptul revoltător faptul că jignește sucevenii, considerându-i lipsiți de memorie. De 16 ani de zile acesta ne-a desconsiderat din plin, dar, mai grav, i-a abandonat pe copiii noștri, la propriu, în mlaștina acestui oraș și aici mă refer la locurile de joacă din oraș, care sunt în mare parte insalubre, degradate și periculoase. Primarul în funcție a considerat probabil că aceștia nu aduc voturi, deci nu contează că interes”, a spus Dan Ioan Cușnir. El a adăugat că, deși în toți acești ani au mai fost amenajate diferite spații, s-a demonstrat că, în cele din urmă, s-au decontat sume uriașe pentru câteva kilograme de vopsea, cu care s-a acoperit rugina. Cușnir a adăugat că din cauza calității îndoielnice a investițiilor în aceste spații de joacă, „certificată” prin recepții făcute cu ochii închiși, s-a ajuns ca astăzi aceste locuri de joacă să creeze repulsie, în loc să stârnească încântare.

„În câteva zile se va inaugura un nou spațiu de joacă pentru copii, în cartierul Cuza 3 din Burdujeni. Ne aflăm în plină campanie electorală, de aceea întrebarea <de ce abia acum> este justificată. Domnule primar, locuitorii cartierului Burdujeni, cu care am stat de vorbă în aceste zile, sunt dezamăgiți, resemnați și nu mai au nici puterea de a protesta. De aceea, judecata lor se va face la urne. Dar vă reamintesc doar câteva aprecieri pe care aceștia le-au formulat: <prea târziu, prea puțin, prea trist, greșit>. Vă las să meditați, domnule primar, și vă doresc să aveți puterea să stați drept la judecata votului”, a spus candidatul PSD pentru Primăria Suceava. El a spus că Ion Lungu a pierdut legătura cu realitatea din cartiere, motiv pentru care vrea să îi prezinte acestuia o serie de fotografii cu alte locuri de joacă din Burdujeni, „uitate de vremuri” și de cei care ar fi trebuit să le întrețină. „De asemenea, vă transmit o fotografie cu spațiul de joacă cu care urmează să va lăudați peste câteva zile, poate reușiți să remediați greșelile de proiectare. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubiți pavelele și bordurile, dar copiii nu au nici o vină. Atunci când se dau pe tobogan, nu trebuie să aterizeze într-o bordură”, a spus Cușnir. El a mai precizat că mai gravă decât situația locurilor de joacă insuficiente este lipsa cu desăvârșire a terenurilor de sport pentru tineri și a zonelor destinate vârstnicilor.

Dan Ioan Cușnir a subliniat faptul că misiunea sa ca primar va fi ca „împreună să creștem calitatea vieții sucevenilor”, ceea ce înseamnă că în fiecare cartier vor fi suficiente locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport pentru tineri și zone de relaxare pentru vârstnici. Cușnir a declarat că prin construirea a zece parcări supraetajate, vor fi eliberate trotuarele și spațiile verzi de mașini, pentru a le fi redate cetățenilor.

„Revoluția parcărilor de reședință va face posibilă  revoluția spațiilor verzi și a zonelor de agrement și de relaxare. După 16 ani de neputință, este timpul să spunem <Destul! E timpul să creștem calitatea vieții sucevenilor>”, a încheiat Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir: În fiecare cartier al Sucevei vor exista suficiente locuri de joacă pentru copii și terenuri de sport pentru tineri.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cușnir: În fiecare cartier al Sucevei vor exista suficiente locuri de joacă pentru copii și terenuri de sport pentru tineri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei