Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2020 - Anul XXV, nr. 204 (7509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Papa Messi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentul anului 2020, dacă mai era loc de încă unul, ar putea fi despărțirea lui Messi de Barcelona. Nu am abordat până acum subiectul, mărturisesc că mă așteptam la o domolire a patimilor inițiale, pe măsură ce rana acelui 2-8 se îndepărta în timp. Iată că nu a fost așa. Ieri a fost reunirea oficială a lotului catalan, cu testele medicale, inclusiv cele antiCovid, iar Messi nu s-a prezentat, așa cum anunțase. Situația devine gravă pentru club, acesta e în pericol să piardă mult mai mult decât un jucător. E vorba de spiritul acestei perioade în care Barcelona a devenit ”mai mult decât un club”, a devenit un brand internațional. Messi trebuia să fie omul unui singur club, cred că toată lumea vedea asta ca pe ceva natural, inclusiv el. Nu sunt eu primul care o spune, argentinianul chiar este o instituție, un stat în stat, un fel de Vatican, dacă îmi permiteți comparația. Cu Vaticanul nu negociază nimeni de pe poziții de forță, doar vreun Ginghis Han sau Timur Lenk ar putea fi în stare de așa ceva. Nici cu Messi nu încerci provocări, așa cum încearcă Bartomeu, să spună el suporterilor ce l-a nemulțumit, adică să-l întoarcă împotriva antrenorilor și a unor jucători. Căci da, banca ieftină e ceva ce te aștepți la Becali, nu la președintele Barçei, iar politica de transferuri ține și ea de antrenor, de ”filosofia” lui, cum e exprimarea aia pompoasă. Chiar dacă jucătorii sunt valoroși sau doar promițători, trebuie integrați de cineva, iar de la Luis Enrique încoace nu prea a avut cine. Practic, pentru ca lucrurile să aibă o șansă de a reveni la matcă, Bartomeu ar trebui să demisioneze sau să se producă o revoltă împotriva sa. Dar cum să se producă revolta dacă suporterii nu pot fi prezenți pe Camp Nou? Iar în cazul în care lupta va ajunge la tribunal, nimeni nu va avea parte de o victorie în adevăratul sens al cuvântului. Barcelona nu poate avea un Messi în cămașă de forță, cu un antrenor care e adeptul fotbalului total, deci posibil să-i ceară ambele faze, și nici Messi nu va fi fericit pe deplin în altă parte, introvertiții sunt legați în primul rând de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Papa Messi.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Papa Messi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei