Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2020 - Anul XXV, nr. 203 (7508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numărul pacienților cu Covid din Spitalul Suceava se apropie din nou de 200

Sâmbătă, 29 August 2020 (13:36:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

16 persoane dintre cele diagnosticate cu Covid – 19 au fost internate în județul Suceava, în ultimele 24 de ore, în același interval de timp fiind externate 28 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 547 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 170 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 89 pacienți sunt în zona tampon și 288 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Numărul de pacienți cu Covid-19 se apropie din nou de capacitatea maximă de internare de la spitalul vechi, de 200 de paturi.

Dintre cei 170 pacienți diagnosticați Covid- 19, 103 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 55 forme ușoare, iar 12 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 58 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, conform informării zilnice de presă, transmisă de Prefectura Suceava.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 43.134 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 426 de persoane.

În carantină sunt 388 de persoane care au intrat în contact direct cu persoane sau cel puţin cu o persoană confirmată cu SARS-CoV-2 și persoane care sosesc din ţări şi/sau zone cu risc epidemiologic ridicat. De asemenea, în izolare la domiciliu se află 58 de diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 37 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 21 au câte un caz în evoluție, 35 au sub cinci cazuri în evoluție, 16 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

În data de 29 august în județul Suceava sunt 373 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ un număr de 4.363 de persoane sunt declarate vindecate.

În context Covid 19, polițiștii au verificat în ziua de 28 august 404 de persoane și 46 de societăți  comerciale și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.        

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul pacienților cu Covid din Spitalul Suceava se apropie din nou de 200.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul pacienților cu Covid din Spitalul Suceava se apropie din nou de 2000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei