Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2020 - Anul XXV, nr. 203 (7508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Mai rău decât credeam

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A trecut și turul preliminar, a cărui desfășurare în format nou, adică în partidă unică, pe terenul celei mai norocoase la tragerea la sorți, vă mărturisesc că mie îmi place mai mult decât varianta veche, cu tur - retur. Ideea e ca fotbalul de performanță nu permite ieșirea din priză ori visarea, ci trebuie jucat meci de meci la nivelul maxim posibil. Faptul că ale noastre, oricând ar avea de jucat, fie vara, toamna ori primăvara, continuăsă etaleze ori neputință, ori lehamite, este legat strâns de loturile restrânse numeric, ba și extrem de slabe calitativ, puținii fotbaliști adevărați având și ei dreptul omenesc la câte o zi proastă. Iar când ăstora nu le merge jocul,echipa în cauză pur și simplu nu contează. Dovada groaznică a fost Universitatea Craiova, la care băieții ăia de la care se tot așteaptă explozia au fost ca și inexistenți pe teren. Încă de la început afost vizibilă abordarea tipic româneascăde genul "Bă, da' ăștia cine-s, că n-am auzit de ei? Se... pe ei numai ce ne văd! Nu ne forțăm, că avem meci greu în campionat duminică. Plimbam mingea și le dăm vreo două, apoi iar ne odihnim".  așa cred că gândeau fotbaliștii. Domnul antrenor a bolmojit ceva, cu o zi înainte, că s-a uitat la 6 - 7 meciuri ale ălora și că n-a înțeles nimic, din moment ce antrenorul a schimbat vreo 3 formule tactice (chiar și pe parcursul aceleiași partide), mesajul fiind de fapt că aia joacă ce nimeresc și că nici vorbă de vreo tactică pe care să încerce s-o contracareze. Ca atare, pe teren au jucat doar ăia, craiovenii fiind depășiți la absolut toate capitolele, iureșul de la final, produs din disperare, neproducând decât alte ratări. Prost a jucat și CFR Cluj, nereușind nici în superioritate să se impună, ba și ratând penalty-uri atât în meci cât și la departajare. Calificarea ei este de fapt o retrogradare, așa că lăsați-mă-n durerea mea cu "performanța" de a juca în turul III. Conform tradiției, în turul următor mai pierdem măcar una, iar în play-off  ajungem cu maximum două. Dar eu zic că doar cu una. Care și ea moare acolo, așa că vine un nou sezon fără noi în Europa, unde în general merg echipe de fotbal, nu panarame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai rău decât credeam.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai rău decât credeam5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei