Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2020 - Anul XXV, nr. 203 (7508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consilierii județeni aprobă luni prețul pentru testarea Covid la cerere, la Spitalul de Urgență Suceava

Duminică, 30 August 2020 (12:47:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii județeni se întrunesc luni, în ședință extraordinară, pentru a dezbate și aproba tarifele pentru testarea Covid la cerere, la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean.

La această oră, unitatea medicală efectuează teste Covid doar gratuit, exclusiv pentru pacienții internați și personalul propriu.

Conform proiectului de hotărâre de consiliu județean, tariful pentru un test RT PCR cu comunicarea rezultatului în 48-72 de ore este de 250 de lei, iar cel pentru un test RT PCR rapid, cu comunicarea rezultatului în două ore, este de 400 de lei. Diferența de preț vine din costul reactivilor pentru testare, mult mai mare pentru cei destinați testelor rapide.

Tarifele intră în vigoare de la 1 septembrie a.c.; prețul acoperă costurile cu efectuarea testelor și sunt similare cu cele de la alte laboratoare din județ și din țară.

Solicitarea spitalului, de aprobare a testării contra cost, a venit ca urmare a numărului mare de cereri de efectuare a testării RT PCR, primite atât din partea celor care pleacă în străinătate, cât și a unor instituții și firme, pentru salariați care se întorc din concediu.

De asemenea, o solicitare de aprobare a acestui proiect în regim de urgență a venit și din partea prefectului de Suceava, Alexandru Moldovan, motivată de începerea anului școlar în condiții de siguranță epidemiologică.

Laboratorul de analiză moleculară a Spitalului de Urgență Suceava are cea mai mare capacitate de testare din județ. Din septembrie aceasta este de 174 de teste/ tură. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii județeni aprobă luni prețul pentru testarea Covid la cerere, la Spitalul de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii județeni aprobă luni prețul pentru testarea Covid la cerere, la Spitalul de Urgență Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei