Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2020 - Anul XXV, nr. 160 (7465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zborul Suceava- Larnaca, inaugurat vineri

Vineri, 10 Iulie 2020 (19:11:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă cursă aeriană, spre și dinspre Larnaca -Cipru, a fost inaugurată, vineri, 10 iulie a.c., de pe Aeroportul Internațional  "Ștefan cel Mare" Suceava.

Este a doua cursă aeriană care se deschide într-o săptămână, după cea de Viena, noile destinații însemnând în același timp încă două țări către care se poate zbura de pe aeroportul sucevean.

Zborul spre Larnaca este operat prin curse regulate de către compania Wizz Air, în zilele de luni și vineri în perioada 10-31 iulie, urmând ca după 1 august să se zboare în zilele de marți și sâmbătă.

Orarul de operare pentru luna iulie este: decolare Larnaca 11.40 – aterizare Suceava 14.20 și  decolare Suceava 14.50 – aterizare Larnaca 17.25, iar din 1 august: decolare Larnaca 06.20 – aterizare Suceava 09.00 și decolare Suceava 09.30 – aterizare Larnaca 12.05.

„Inaugurarea ultimelor două curse aeriene, la datele care au fost programate dinainte de pandemie, este un indiciu important că județul Suceava este perceput ca un județ sigur, drept pentru care Bucovina va continua să devină o destinație din ce în ce mai atractivă”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

De marți, 7 iulie, s-au reluat și zborurile spre Londra, astfel ca nu mai este nici o destinație suspendată de pe aeroportul din Suceava.

Flutur a subliniat că lucrurile intră în normal și la aeroport, serios afectat de măsurile restrictive aduse de pandemia de Covid-19. „Nu ne oprim aici. Continuăm să ne implicăm în deschiderea de noi curse și să dezvoltăm aeroportul pentru a pune și mai mult în valoare acest avantaj pentru dezvoltarea județului”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zborul Suceava- Larnaca, inaugurat vineri.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zborul Suceava- Larnaca, inaugurat vineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei