Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2020 - Anul XXV, nr. 160 (7465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amendă uriașă și lemn confiscat pentru un transport fără acte

Vineri, 10 Iulie 2020 (11:03:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Vadu Negrilesei, comuna Stulpicani, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce polițiștii Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice împreună cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava l-au prins în timp ce transporta lemn fără documente. Mașina condusă de bărbat a fost oprită pe un drum forestier, iar după interogarea aplicației informatice s-a stabilit că nu s-a respectat nici o reglementare în domeniu. După inventariere s-a constatat că este vorba de 19,18 mc, în valoare de 5.581 de lei, material lemnos care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Stulpicani.

Polițiștii și silvicultorii au stabilit că bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale din comuna Stulpicani, motiv pentru care au mers în control și la firmă, unde s-au verificat date legate de achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase.

”În urma efectuării balanței dintre stocurile scriptice și stocurile faptice, echipa de control a constatat faptul că societatea sus-amintită a expediat fără avize de însoțire a materialului lemnos cantitatea de 16,34 mc cherestea rășinoase și cantitatea de 84,40 mc lemn rotund rășinoase din depozitul societății”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Societatea a primit două amenzi în valoare totală de 15.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 16,34 mc cherestea rășinoase în valoare de 11.748 de lei și a 84,40 mc lemn lucru rășinoase în valoare de 14.516 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă uriașă și lemn confiscat pentru un transport fără acte.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendă uriașă și lemn confiscat pentru un transport fără acte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei