Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2020 - Anul XXV, nr. 156 (7461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala performerilor ștefaniști

Luni, 6 Iulie 2020 (12:38:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În condițiile speciale ale anului școlar 2019-2020, conducerea Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava a încercat să nu întrerupă seria tradiționalei manifestări de încheiere a anului școlar, „Gala olimpicilor ștefaniști”, și a acordat diplome de excelență, premii modeste dar meritate și multe aplauze pentru 62 de elevi ai colegiului care, pe parcursul anului școlar, au excelat la nivel curricular, dar și la nivel extracurricular (muzică corală, teatru, revista laureată „Joc Secund”, implicare în consiliile elevilor etc.). Aceleași diplome cu sigiliul Inspectoratului Școlar Județean Suceava și al colegiului s-au acordat și profesorilor îndrumători.

  • Paul-Florin Rebenciuc, liderul promoției de liceeni, absolvent cu media 10.00 

Au fost acordate: Placheta și diploma de onoare liderului promoției de liceeni Paul-Florin Rebenciuc, absolvent cu media 10.00, pentru numeroasele premii naționale și internaționale obținute în cei patru ani de liceu la astronomie, astrofizică, fizică, matematică, informatică. Totodată, Paul a primit și „Marele Premiu Profesor Gheorghe Marchitan” acordat de o comisie de selecție formată din foști elevi ai regretatului profesor anual pentru absolvenții cu rezultate remarcabile la matematică; Placheta și diploma de onoare pentru titlul „Elevul anului”, David-Corneliu Turturean, pentru rezultate la astronomie, astrofizică, fizică, matematică, informatică; „Marele Premiu Profesor Gheorghe Marchitan” a fost acordat și absolventului Daniel Todașcă. Au fost premiați și elevii cu media 10.00 obținută la examenele naționale: Sandra Dulgheriu și Eliza-Elena Niță la gimnaziu; Iuliana-Georgiana Dobincă, Călin Stafie și Alina-Elena Țugui liceeni. Nu au fost omiși nici cei mai tineri ștefaniști: Tudor Amorăriței și Andrei Sava, liderii testării la înscrierea în clasa a V-a.

  • Susținători

Opțiunile de manifestare a talentului sunt diverse chiar la același elev (Șerban Orza, clasa a IX-a, performează la matematică, informatică, fizică, dar și dans sportiv, Maria Verciuc, clasa a IX- a, premii internaționale la natație, dar și succes la concursul de lectură și abilități pentru viață, Diana-Maria Biciușcă, deja  în admitere la Facultatea de Drept, olimpiada de religie, membru important al Coralei „Ciprian Porumbescu”, multiplă medaliată internațional, dar și redactor cu aport esențial la revista laureată și în acest an „Joc Secund” etc.) Sponsorul tradițional al manifestării a fost S.C. „Tehnoworld” Fălticeni, prin managerul ing. Gabriela Pavel.

„Au avut amabilitatea să stimuleze elevii noștri și SC Altfel Suceava, prin managerul d-l ing. Adrian Rusu, și organizația caritabilă Children Skills for Life din Statele Unite, prin intermediul celebrei noastre absolvente, d-na Cleopatra Căbuz, care a premiat podiumul galei: Paul Rebenciuc, David Turturean și Dragoș-Andrei Sîrghi, primii clasați prin adiționarea punctelor acordate conform Regulamentului colegiului pentru participarea la diversele competiții”, a spus profesorul Dan Popescu, directorul Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava. Elevii și profesorii care au participat la Gala performerilor ștefaniști au purtat măști și au respectat distanța socială impusă de pandemia de COVID 19.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala performerilor ștefaniști.
 Vizualizări articol: 2074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gala performerilor ștefaniști5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei