Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2020 - Anul XXV, nr. 155 (7460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cinci răniți ușor după o explozie provocată de o acumulare de gaz la Sihastria Raraului

Duminică, 5 Iulie 2020 (21:49:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale în această după amiază, în urma unei deflagrații produse într-o încăpere tehnică din cadrul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, aflată pe drumul spre Rarău. Explozia s-a produs înainte de ora 14.00, când a fost anunțată prin intermediul unui apel la 112. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în sprijinul acesteia sosind și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Cele 5 persoane aflate în vizită la mănăstire au fost evaluate de echipajele medicale, o singură femeie fiind transportată la spital pentru îngrijiri și tratament de specialitate. Nici unul dintre cei patru răniți rămași nu prezintau răni grave, care să le pună în pericol viața, aceștia refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Pompierii au constatat că deflagrația s-a produs în interiorul unei camere tehnice a mănăstirii, cel mai probabil în urma unei acumulări de gaz. Din fericire explozia nu a fost urmată de declanșarea unui incendiu, însă suflul fierbinte a spart geamul încăperii și a distrus o parte din zidărie, resturile de sticlă și alte particule pulverizate provocându-le zgârieturi și tăieturi ușoare celor cinci. De asemenea suflul fierbinte le-au provocat unora dintre ei arsuri ușoare. Pompierii încearcă să stabilească acum cauzele și circumstanțele în care s-a produs explozia. Suflul acesteia a afectat camera tehnică și o bucătărie aflată în aceeași construcție anexă, distrugând geamul, zidăria și smulgând ușa din toc. La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au demarat cercetări în privința identificării celor care s-ar putea face vinovați de declanșarea deflagrației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci răniți ușor după o explozie provocată de o acumulare de gaz la Sihastria Raraului.
 Vizualizări articol: 3333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci răniți ușor după o explozie provocată de o acumulare de gaz la Sihastria Raraului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei