Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2020 - Anul XXV, nr. 155 (7460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Să râzi, să plângi, să... ce?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dinamo a luat-o de la toţi. Antrenorul (sau ce-o fi el...) Mihalcea a "reuşit" să obţină fix 0 (zero) puncte din 5 meciuri disputate în play-out, la care trebuie adăugată şi bătaia soră cu moartea pe care a luat-o în meciul tur din semifinala Cupei României. Deşi fusese adus casoluţiadecisivă intru salvarea de la retrogradare a echipei care niciodată în existenţa ei n-a ajuns chiar în halul ăsta, adică pe ultimul loc din prima ligă, Mihalcea se pare că nu va apuca să i se pună chiar lui în cârcăretrogradarea, întrucât Gigi Mulţescu stădeja cu mâna pe clanţa de la uşa vestiarului "câinilor". De altfel, chiar în timpul meciului din deplasare contra Viitorului, comentatorii spuneau că dacă Dinamo ia bătaie, atunci Mihalcea poate să rămână în continuare pe litoral, să-şi facă vacanţa. La o zi după, adică ieri după-amiază, la Digisport, în studio era invitat Gigi Mulţescu, preconizatul salvator în eventualitatea debarcării lui Mihalcea. Cu bunul său simţ recunoscut, Mulţescu s-a ferit să dea verdicte ori să confirme preluarea echipei, dar era clar că asta urmează. Ciudat însă e că Mihalcea, în interviul de după meci transmis pe acelaşi post, o bătea în cap cu încrederea în echipă, cu jocul bun al băieţilor (pe care doar... ghinionul i-a făcut ca în loc de 5 victorii să aibă 5 înfrângeri!), cu mobilizarea exemplară pentru următoarele 5 meciuri (în care e limpede calumina zilei că vor înregistra 5 victorii). Separat, tot domnia sa a anunţat că aduce un psiholog la echipă, ceea ce înseamnă mai multe chestii, începând cuaia că băieţii ăia minunaţi stau un picuţ rău cu căpăţâna. De altfel peste tot în lume sportivii apelează la psiholog indiferent de cât de buni sunt, numai la noi chestiunea e privită ca o nenorocire. Adică dacă ai chemat psihologu', e clar că eşti mai aproape de spitalul de nebuni decât de performanţasportivă! Mă rog, mentalitate de sălbatici, ceea ce pe mine de fapt nici nu mă mai miră. Luaţi aşa, cu bucata, fotbaliștii de acolo nu sunt deloc răi. Echipa însă e praf şi pulbere, iar asta din cauza papagalului vorbitor, a escrocului care se dă "investitor". Dacă trebuie doctor, atunci Negoiţăe cel care are nevoie de unul: un doctor... în drept, procuror în exerciţiul funcţiunii, care să-l trimită, eventual, pe derbedeu la... spitalul penitenciarului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să râzi, să plângi, să... ce?.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Să râzi, să plângi, să... ce?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei