Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2020 - Anul XXV, nr. 154 (7459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jumătate de salariu de la Stat pentru angajarea șomerilor rămași recent fără serviciu

Vineri, 3 Iulie 2020 (14:26:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Suceava a anunțat că angajatorii care încheie contracte de muncă cu normă întreagă și pe durată nedeterminată cu tineri până în 29 de ani, sau cu șomeri de peste 50 de ani, concediați în perioada situației de urgență sau de alertă, pot primi lunar, timp de un an, jumătate din salariul negociat. Măsura a fost adoptată recent pentru a venit în sprijinul oamenilor fără loc de muncă din categorii defavorizate, fie foarte tineri, fie trecuți de vârsta de 50 de ani Subvenția este plafonată la 2500 de lei brut. Documentele necesare pentru aceste subvenții se pot descărca de pe site-ul oficial www.anofm.ro/suceava, unde sunt semnate electronic de către reprezentantul legal al societății și se trimit prin poștă electronică la adresa ajofm@sv.anofm.ro. Directorul executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi a transmis un mesaj și proaspeților absolvenți: ”În această perioadă de finalizare a studiilor, recomandăm absolvenților înregistrarea on-line în evidențele AJOFM Suceava, pentru a se angaja și a permite angajatorilor să negocieze salarii subvenționate”.În altă ordine de idei, având în vederea menținerea restricțiilor din anumite domenii de activitate, fapt care a impus acordarea șomajului tehnic și în iunie, angajatorii vor proceda la fel ca și în aprilie și mai pentru încasarea banilor, documentele actualizate fiind deja încărcate pe platforma digitală aici.gov.ro. Mirela Adomnicăi a reamintit că în cazul angajatorilor care au reîncadrat în muncă peroanele aflate în șomaj tehnic, se decontează 41,5% din salariile plătite în luna iunie.Pe platforma aici.gov.ro se va deschide o procedură pentru decontarea a 41,5% din salariile reactivate din șomaj tehnic în luna iunie, iar documentele se vor putea încărca doar după plata obligațiilor fiscale aferente acestor salarii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate de salariu de la Stat pentru angajarea șomerilor rămași recent fără serviciu.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate de salariu de la Stat pentru angajarea șomerilor rămași recent fără serviciu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei