Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2020 - Anul XXV, nr. 68 (7373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transmiterea certificatelor de handicap către beneficiari, copii și adulți, de către Secretariatul comisiilor de specialitate, numai prin poștă

Luni, 23 Martie 2020 (14:47:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transmiterea certificatelor de handicap către beneficiari, copii și adulți, de către personalul Secretariatului comisiilor de specialitate din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, se va face numai prin poștă. Audiențele  la Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap se suspendă până la 31 martie 2020, existând posibilitatea solicitării de informații prin celelalte mijloace de comunicare: telefonic, email (office@dpcsv.ro). Managerii de caz din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava reprogramează prin telefon toate cazurile vechi care, din punct  de vedere legal, suportă amânare, iar cazurile noi sunt programate la o dată la care vor fi anunțate telefonic sau prin intermediul adresei de email a SEC Copii sau Adulți cu handicap. De asemenea, evaluarea cazurilor vechi (reevaluări) care sunt genetice, boli rare, care nu suportă schimbări de grad, vor fi evaluate telefonic și pe baza documentației transmise pe email sau prin intermediul asistentului social de la primăria de domiciliu.

Activitatea Serviciilor de Evaluare Complexă Adulți și Copii, Secretariatului comisiilor de specialitate și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Suceava a suportat mai multe  modificări. Directorul DGASPC Suceava, Nadia Crețuleac, a transmis o adresă de informare tuturor primăriilor din județul Suceava prin care a solicitat preluarea de către acestea a documentelor necesare încadrării în grad de handicap, împreună cu cererea completată și semnată de beneficiar sau reprezentantul legal, de la persoanele adulte cu dizabilități  și de la părinții copiilor cu dizabilități, și transmiterea acestora  instituției noastre prin fax, poștă sau e-mail:

pentru copii: sec_copii_sv@dgaspcsv.ro, pentru adulți: sec_adulti_sv@dgaspcsv.ro sau printr-un reprezentant al primăriei (cf. Art. 8 din Ordinul 2298/2012, privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte în vederea încadrării în grad şi tip de handicap); preluarea și transmiterea  cererilor  privind opțiunea de acordare a îndemnizației de însoțitor sau asistent personal, potrivit legislației în vigoare, urmând ca instituția noastră să emită acordul, pentru persoanele cu handicap accentuat sau grav care nu și-au ridicat biletele pentru transport interurban cuvenite. Acestea pot transmite o cerere (însoțită de copia CI și a certificatului de handicap) prin poștă sau poștă electronică (office@dpcsv.ro), iar instituția noastră va transmite persoanei solicitante aceste bilete”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transmiterea certificatelor de handicap către beneficiari, copii și adulți, de către Secretariatul comisiilor de specialitate, numai prin poștă.
 Vizualizări articol: 1653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transmiterea certificatelor de handicap către beneficiari, copii și adulți, de către Secretariatul comisiilor de specialitate, numai prin poștă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei