Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2020 - Anul XXV, nr. 63 (7368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență

Marţi, 17 Martie 2020 (11:50:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava anunță că, în conformitate cu Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României (ap. IV. la Capitolul IV - Domeniul muncii și protecției sociale, Art. 39), Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap și atestatele de asistent maternal eliberate de comisia pentru protecția copilului, precum și certificatele de încadrare în grad și tip de handicap eliberate de comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap a căror valabilitate expiră în perioada de urgență declarată își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență.

În situația dată, personalul din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă Copii și Adulți cu Handicap înștiințează telefonic toate persoanele programate în luna martie 2020 pentru reprogramare și evitarea deplasărilor care pot pune în pericol siguranța sănătății persoanelor cu dizabilități și a membrilor familiilor lor. Toate aceste măsuri au fost luate având în vedere decretarea stării de urgență de către Președintele României, în contextul pericolului infectării cetățenilor României cu COVID-19.

„Rugăm pe această cale autoritățile publice locale să afișeze la loc vizibil acest comunicat și să-i înștiințeze pe toți cei interesați cu privire la prevederile Art. 39 și la necesitatea evitării ieșirii din casă a cetățenilor, a copiilor și a persoanelor vulnerabile. Totodată, vă informăm cu privire la faptul că puteți transmite solicitările și sesizările dumneavoastră prin canalele de comunicare online: e-mail, pagină de facebook sau telefonic, iar specialiștii DGASPC Suceava vor fi la dispoziția dumneavoastră pentru orice informație și vor identifica soluții împreună cu celelalte instituții conexe pentru a veni în sprijinul tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor”, a transmis directorul executiv al DGASPC Suceava, Nadia Crețuleac.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul DGASPC Suceava: http://dgaspcsv.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei