Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 feb 2020 - Anul XXV, nr. 49 (7354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, printre primii donatori la o campanie de donare de sânge organizată de USR-Plus

Sâmbătă, 29 Februarie 2020 (15:01:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța USR-PLUS Fălticeni, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Suceava au organizat, astăzi, o campanie de donare de sânge, la sediul organizației Plus din Fălticeni. De precizat că Încă de la primele ore ale dimineții fălticenenii au răspuns pozitiv apelului la donare de sânge. Nu mică le-a fost mirarea celor prezenți, când la acțiunea de donare de sânge organizată de Plus a venit, printre primii, și primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman. Acesta a donat sânge alături de ceilalți fălticeneni care au răspuns apelului celor de la USR-PLUS. Întrebat ulterior de ce a ținut să participe la această acțiune, Cătălin Coman nu a dorit să facă vreo declarație, precizând doar că din punctul său de vedere astfel de acțiuni sunt normale și binevenite. El a spus că „sângele nu are culoare politică”, adăugând că îl bucură faptul că a putut să facă un astfel de gest care poate salva viața unor oameni.

La acțiunea de astăzi organizată de USR-PLUS și coordonată de candidatul PLUS pentru primăria Fălticeni, George Mîndruță, au fost prezenți, până la orele prânzului, aproximativ 30 de donatori. George Mîndruță a declarat, la rândul său, că este a doua acțiune de acest fel, după cea organizată în luna august 2019, când s-au colectat nu mai puțin de 20 de litri de sânge. „Astăzi este a doua acțiune de donare de sânge pe care o organizăm deoarece considerăm că este un aspect extrem de important și oarecum dureros pentru spitalele din România, având în vedere că unele dintre ele suferă de o lipsă acută de sânge. Statisticile arată că undeva la 1,7% din populația României donează sânge și încercăm să-i încurajăm pe cei care pot, care îndeplinesc condițiile de donare, să facă acest gest deoarece este o nevoie acută de sânge și trebuie să ne implicăm. Este și un semn de altruism, de empatie față de cei aflați în nevoie”, a spus George Mîndruță. El a precizat că își ca și la acțiunea de astăzi cantitatea de sânge să fie cel puțin aceeași cu cea de anul trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, printre primii donatori la o campanie de donare de sânge organizată de USR-Plus.
 Vizualizări articol: 2289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, printre primii donatori la o campanie de donare de sânge organizată de USR-Plus5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei