Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2020 - Anul XXV, nr. 29 (7334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sala Polivalentă a Sucevei ar putea fi inaugurată cu un meci al echipei de handbal Universitatea Suceava în Cupele Europene

Joi, 6 Februarie 2020 (14:13:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întâlnirea de joi dintre primarul Sucevei și membrii echipei de  handbal Universitatea Suceava – jucătorii și antrenorii, la care a participat și rectorul USV, Valentin Popa, s-a dovedit a fi una constructivă, ținta comună fiind promovarea echipei sportive, chiar anul acesta.

„Am discutat despre asigurarea  bugetului echipei în anul  2020. Municipalitatea a aprobat prin buget suma de 2.000.000 lei, indicatorul de performanță stabilit fiind revenirea în Liga Națională de handbal masculin.
Totodată, am adus la cunoștință celor prezenți că am bugetat la Liceul Sportiv suma de 500.000 lei, pentru înlocuirea iluminatului din plafon în actuala sală de joc.
De asemenea, am prezentat stadiul de realizare a Sălii Polivalente de la Suceava.
Primăria și Universitatea vor asigura condițiile pentru performanță - promovare la echipa de handbal în acest an. Doamne ajută! Hai Universitatea Suceava!”, a spus primarul Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că în discuțiile avute cu rectorul USV s-a conturat o idee cu care amândoi sunt de acord, dacă va fi posibilă în momentul respectiv -  inaugurarea Sălii Polivalente Suceava să fie făcută cu un meci din Cupele Europene  ale echipei universitare de handbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sala Polivalentă a Sucevei ar putea fi inaugurată cu un meci al echipei de handbal Universitatea Suceava în Cupele Europene.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sala Polivalentă a Sucevei ar putea fi inaugurată cu un meci al echipei de handbal Universitatea Suceava în Cupele Europene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei