Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2020 - Anul XXV, nr. 24 (7329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Subprefecții Daniel Prorociuc și Laura Morar și-au preluat oficial funcțiile

Vineri, 31 Ianuarie 2020 (13:25:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi subprefecți ai județului Suceava, Daniel Prorociuc și Laura Morar, și-au preluat în mod oficial funcțiile. Ceremonia de învestire a celor doi subprefecți a avut loc, astăzi, în prezența secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a prefectului Alexandru Moldovan, președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, viceprimarului Sucevei, Lucian Harșovschi și a șefilor de instituții din județ. Dintre parlamentarii suceveni, singurul prezent a fost reprezentantul Asociației Italienilor din România, Andi Grosaru.

Ceremonia a început cu intonarea Imnului Național, după care secretarul de stat Gheorghe Sorescu a citit Hotărârile de Guvern prin care Daniel Prorociuc și Laura Morar au fost numiți în posturile de subprefect de Suceava. Cei doi au depus apoi jurământul în funcția de subprefect.

Invitat să ia cuvântul, președintele Consiliului i-a felicitat pe Daniel Prorociuc și Laura Morar pentru numirea în aceste funcții, el apreciind faptul că în posturile de subprefect au fost numiți doi tineri. „Mă bucur că se întărește echipa Prefecturii județului Suceava. De altfel, dacă mă uit în presă, Prefectura devine o pepinieră care vrea să trimită către primărie candidați de primari. Acum primăria ne trimite subprefecți. E un lucru interesant și bun. Eu cred foarte mult în echipa de profesioniști. Apelul meu ca șef al administrației publice județene este să facem front comun pentru dezvoltarea județului Suceava”, a spus Flutur. El a insistat asupra necesității unei ofensive pentru de dezvoltare județului Suceava, deoarece „nu putem să rămânem în stadiul în care suntem”. „Ne uităm în județele din Ardeal, în Sud și eu cred că dacă Suceava e campioană la atras fonduri, pe PNDL, pe proiecte de la CNI, aș vrea să fim campioni și la locuri de muncă și la investitori. Aici cred că trebuie să ne luptăm mai mult în perioada care urmează”, a mai declarat Flutur.

La rândul său, prefectul Alexandru Moldovan le-a transmis noilor subprefecți că această nominalizare îi responsabilizează. „Această funcție trebuie să fie un model de acțiune, atât pentru administrația publică locală, cât și pentru serviciile publice deconcentrate. Am speranța și convingerea că vom forma o echipă închegată, astfel încât să ne putem îndeplini cu onoare și cu respectarea strictă a normelor legale obligațiile pe care le avem în calitate de reprezentanți în teritoriu ai Guvernului României”, a spus Moldovan. El le-a solicitat public celor doi subprefecți o deschidere totală față de cetățeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefecții Daniel Prorociuc și Laura Morar și-au preluat oficial funcțiile.
 Vizualizări articol: 1689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Subprefecții Daniel Prorociuc și Laura Morar și-au preluat oficial funcțiile1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei