Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 278 (7279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dan Ioan Cușnir a solicitat Spitalului de Urgență Suceava, în ședința Consiliului Județean, un raport referitor la moartea consilierului Bogdan Bicsi

Miercuri, 27 Noiembrie 2019 (13:57:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul județean PSD Dan Ioan Cușnir a solicitat, miercuri, în ședința Consiliului Județean Suceava, ca directorul medical al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Mircea Macovei, să prezinte un raport referitor la moartea în spital a consilierului local PNL Bogdan Bicsi. Cușnir a afirmat că are informații conform cărora Bogdan Bicsi a ajuns în stare extrem de gravă la spital, a fost diagnosticat cu pneumonie și „abia după patru ore” un medic specialist cardiolog l-ar fi consultat și diagnosticat corect. Cușnir a catalogat situația ca „ciudată”. „Dacă este adevărat, că a fost lăsat patru ore până să i se facă o electrocardiogramă, trebuie luate măsuri, mai ales că nu este prima dată când apar disfuncții”, a declarat Dan Ioan Cușnir, care a solicitat un raport despre caz până la ședința viitoare a deliberativului.

Prezent la ședința Consiliului Județean, dr. Mircea Macovei a declarat că poate răspunde imediat acestei solicitări, arătând că cele spuse de Dan Cușnir „nu sunt în concordanță cu realitatea”. „Pacientul a fost adus în stare comatoasă în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență. A făcut stop cardio-respirator, a fost resuscitat cu succes. Diagnosticul a fost de infarct extins, diagnosticul de pneumonie nu există. S-a intrat de urgență în sala de intervenții, s-a montat un stent, a făcut al doilea infarct pe masa de operație. A fost reanimat, dus la Terapie intensivă, unde a făcut la scurt timp al treilea infarct, care nu a mai putut fi resuscitat”, a declarat directorul medical al Spitalului de Urgență Suceava.

Președintele Gheorghe Flutur a intervenit în această discuție și a arătat că poziția CJ este că verificarea respectării procedurilor trebuie făcută de instituțiile care au atribuții în acest domeniu. Totodată, el și-a exprimat regretul pentru moartea prematură a lui Bogdan Bicsi și a transmis condoleanțe familiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir a solicitat Spitalului de Urgență Suceava, în ședința Consiliului Județean, un raport referitor la moartea consilierului Bogdan Bicsi.
 Vizualizări articol: 2316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir a solicitat Spitalului de Urgență Suceava, în ședința Consiliului Județean, un raport referitor la moartea consilierului Bogdan Bicsi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei