Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 228 (7229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Lucrările de modernizare de pe strada Viitorului, din Obcini, aproape de finalizare

Luni, 30 Septembrie 2019 (16:50:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de modernizare a Sucevei de la scara blocului, demarat de conducerea administrației locale, s-a concretizat și în cartierul Obcini, pe strada Viitorului, unde lucrările de reabilitare a străzilor și trotuarelor sunt aproape finalizate.

„Suntem la ultimele retușuri de pe strada Viitorului, din cartierul Obcini, aici fiind implementat proiectul de modernizare de la scara blocului. S-a implementat o cale de rulare nouă, cu straturi multiple – binder, geocompozit și strat de uzură, iar pe stânga și pe dreapta drumului avem 304 locuri de parcare modernizate”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de implementarea programului.

În plus, în acea zonă au fost introduse și punctele de colectare semiîngropate, pentru o gestionare modernă a deșeurilor menajere și reciclabile.

„Ce vedem aici este un proiect pornit de la suceveni, de la bugetarea participativă - le mulțumesc celor din zonă că s-au implicat și au votat acest proiect – uitați-vă cât de frumos a ieșit! Așa trebuie să arate municipiul Suceava, pentru că este normal, indiferent de care cartier vorbim.

Asta facem prin proiectul „Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, în perioada următoare, pentru că dubă doi ani de blocaje în Consiliul Local, este votat și îl vom duce până la capăt. Sunt lucruri normale, care trebuie făcute, iar în perioada următoare se vor concretiza într-un ritm mai rapid, odată cu deblocarea acestui proiect”, a adăugat Lucian Harșovschi.

Odată cu modernizarea străzii Viitorului, au fost demarate și lucrări de reabilitare pe străduțele adiacente acesteia, astfel încât zona să fie tratată unitar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de modernizare de pe strada Viitorului, din Obcini, aproape de finalizare.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrările de modernizare de pe strada Viitorului, din Obcini, aproape de finalizare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei