Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 228 (7229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Trei autoturisme au fost distruse in incendii provocate de scurtcircuite

Marţi, 1 Octombrie 2019 (09:38:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două autoturisme au fost distruse de flăcări într-un incendiu izbucnit ieri în comuna Dorna Arini, un altul fiind cuprins de flăcări în timpul nopții trecute la Gura Humorului.

Primul incendiu a fost anunțat luni la prânz, în jurul orei 13.00, când proprietarul a două autoturisme a anunțat că cele două vehicule s-au aprins aproape simultan, într-o zonă a localității Cozănești. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, cele două autoturisme fuseseră cuprinse de flăcări în proporție de 80%, fără a exista pericol de propagare a focului în jur. După stingerea incendiului și din discuțiile purtate cu proprietarul, s-a stabilit că acesta a încercat sa pornească una dintre mașini, care avea bateria descărcată, prin folosirea unor cabluri de curent electric conectate la acumulatorul celui de-al doilea autoturism. În acel moment s-a produs un scurtcircuit care a condus la izbucnirea flăcărilor, fără ca cei din jur să mai poată interveni.

Un alt incendiu a fost sesizat în cursul nopții trecute, în jurul orei 03.15 la Gura Humorului, când pompierii au fost anunțați că un autoturism arde pe o stradă din localitate. Aici au intervenit cei de la Garda de Intervenție Gura Humorului, la sosirea echipajelor identificând un autoturism care ardea în totalitate, cu pericol de propagare la o casă de locuit aflată în apropiere. Incendiul a fost stins în scurt timp, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind identificată a fi un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei autoturisme au fost distruse in incendii provocate de scurtcircuite.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei autoturisme au fost distruse in incendii provocate de scurtcircuite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei