Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 224 (7225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ospăț de Toamnă în Bucovina, organizat în scop umanitar, pentru sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la școală!”

Miercuri, 25 Septembrie 2019 (13:49:14)

Grupul de Inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina organizează, pe 29 septembrie 2019, la Cabana de Protocol Pătrăuți un brunch tradițional, sub numele de Ospăț de Toamnă în Bucovina, dedicat petrecerii timpului liber, având drept fundament sprijinirea proiectului  „Ajută un copil să meargă la școală!”.

Evenimentul este propunerea membrilor fundației de a petrece câteva ore într-un mod plăcut și constructiv. Participanții vor avea la dispoziție preparate tradițional bucovinene, magiun de prune făcut pe loc, bere locală, dar și un ceaun mare cu fasole cu afumătură, acompaniat de murături. Iar pentru a asigura divertismentul părinților și pentru a contura cât mai puternic planul de petrecere calitativă a timpului, în cadrul evenimentelor vor fi ateliere creative de pictură și jocuri pentru pici. Muzica bună nu va lipsi din peisaj, astfel încât participanții vor avea parte de momente muzicale, realizate de Andrei Ciobanu.

"Alătură-te unui ospăț ca-n Bucovina, la început de toamnă, pentru toată familia. Pe 29 septembrie, începând cu ora 14:00 te așteptăm la Cabana de Protocol Pătrăuți, în cadrul unui peisaj pitoresc, înconjurat de  pădure. Bucură-te de o după amiază plină de voie bună și relaxare, în cadrul unui eveniment caritabil deosebit. Și dacă toate aceste lucruri vin la pachet cu faptele bune, atunci putem spune că avem tot ce trebuie! Prețul constă într-o donație minim recomandată cuprinsă între 50 și 70 RON per adult și un copil cu vârsta până în 10 ani, iar pentru cei cu vârsta de peste 10 ani, însoțiți de către un adult, donația minimă recomandată este de 10 RON.Pentru înscrieri nu ezitați să accesați linkul: https://docs.google.com/forms/d/1GPxhqCvp7Ofyp3bO_EhdcI4dVIdYlBFqBghBD2y1zEo/edit?fbclid=IwAR0Tfl66ZBw09EfGZXQ9Z3oqMwLH6Gr5pvUkS3gDSWssC11UBHwTYb2sng8 ", anunţă organizatorii.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Direcției Silvice Suceava, al Bermas SA și al Institutului Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ospăț de Toamnă în Bucovina, organizat în scop umanitar, pentru sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la școală!”.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ospăț de Toamnă în Bucovina, organizat în scop umanitar, pentru sprijinirea proiectului „Ajută un copil să meargă la școală!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei